Molenstraat 36, Den Haag

Vraagprijs   € 1.795 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte op de begane grond en een kelderruimte (via luik en vaste trap bereikbaar).

Stand en ligging:

het winkelpand is gelegen nabij de wandelpromenade (ook wel Paleispromenade genaamd) Noordeinde te midden van detailhandelsvestigingen van o.a. Pauw, Scapa, Mody Mary, Max Mara, Caroline Biss. Marina Rinaldi, Steltman Watches etc. etc. Ook het werkpaleis van Koning Willem-Alexander ligt binnen dit zeer centraal gelegen exclusieve winkelgebied. De Molenstraat vormt met zijn unieke monumenten het historisch hart van Den Haag alsmede een verbinding tussen het Noordeinde en de Hoogstraat naar de Prinsestraat en de Torenstraat.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto verhuurbaar vloeroppervlak is als volgt onderverdeeld, te weten:

begane grond: ca. 97 m² winkelruimte (incl. pantry, toilet).

N.B. Genoemd metrage is handmatig ingemeten en derhalve indicatief. Wij adviseren potentiële kandidaten de ruimte voor het aangaan van een huurovereenkomst zelf na te meten.

Kelder:

de aanwezige kelder is vochtig en behoort niet tot het gehuurde. Gedurende de duur van de huurovereenkomst mag huurder deze kelder voor eigen rekening en risico ‘om niet’ gebruiken.

Frontbreedte:

circa 5 meter.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. Ieder ander gebruik dient te worden getoetst aan het geldende bestemmingsplan.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte zal casco worden opgeleverd inclusief:

- entreeportaal met deur naar winkel;
- glad afgewerkte wanden en plafonds;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- toilet;
- pantry.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Noordeinde, Paleisstraat, Oranjestraat, Amaliastraat, Heulstraat, Kneuterdijk en Lange Voorhout) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Na 17:00 uur zijn de parkeergarages in de Heulstraat en de Parkstraat voor het publiek geopend. De garage aan de Laan en de Torenstraat zijn de gehele dag geopend.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.795,-- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

€ 245, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W. ten behoeve van de het elektra, gas en waterverbruik.

zekerheidstelling :

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

datum van oplevering:

binnen een maand na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaal rapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.795 p.m.
Wijk
Kortenbos
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2513 BL Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1880
Totaaloppervlakte
97m²
Verdiepingen
1
Front breedte
500

Locatie

[ { "address": "Molenstraat 36", "zipCode": "2513 BL", "city": "Den Haag", "lat": 52.0796577, "lng": 4.306066 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?