Molenstraat 43, Den Haag

Vraagprijs   € 995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkel-/kantoorruimte op de begane grond en een separaat (via luik) toegankelijke (gewelven) kelder.

Stand en ligging:

het winkelpand is gelegen nabij de wandelpromenade (ook wel Paleispromenade genaamd) Noordeinde te midden van detailhandelsvestigingen van o.a. Caroline Biss, Mody Mary, Oger, Max Mara, Steltman Watches etc. etc. Ook het werkpaleis van Koning Willem-Alexander ligt binnen dit zeer centraal gelegen exclusieve winkelgebied. De Molenstraat vormt met zijn unieke monumenten het historisch hart van Den Haag alsmede een verbinding tussen het Noordeinde en de Hoogstraat naar de Prinsestraat en de Torenstraat.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto verhuurbaar vloeroppervlak is als volgt onderverdeeld, te weten:

kelder: ca. 8 m² (gewelfde ruimte);
begane grond: ca. 50 m² (incl. pantry, toilet).

N.B. genoemde metrages zijn conform opgave verhuurder, indicatief en er is geen NEN 2580 meetstaat opgemaakt. Wij adviseren iedere potentiele huurder de ruimte zelf in te (laten) meten voor verificatie hiervan.

Kelder:

de aanwezige kelder behoort niet tot het gehuurde. Gedurende de duur van de huurovereenkomst mag huurder deze kelder voor eigen rekening en risico ‘om niet’ gebruiken.

Frontbreedte:

circa 3,5 meter.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, doch ook dienstverlening behoort tot de mogelijkheden.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch de navolgende voorzieningen in het gehuurde aangebracht:

- entreeportaal;
- glad afgewerkte wanden en plafonds;
- inbouwspots en hangende armaturen;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- parketvloer;
- toilet;
- pantry;
- meterkast;
- buitenzonwering (uitvalscherm).

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder.

Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij nders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Noordeinde, Paleisstraat, Oranjestraat, Amaliastraat, Heulstraat, Kneuterdijk en Lange Voorhout) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Na 17:00 uur zijn de parkeergarages in de Heulstraat en de Parkstraat voor het publiek geopend. De garage aan de Laan en de Torenstraat zijn de gehele dag geopend.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 995,-- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren niet voor een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling :

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen, huurder dient alle nutsvoorzieningen bij sleuteloverdracht op diens naam te stellen en alle verbruikskosten rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende nutsbedrijven.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

in overleg.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaal rapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 995 p.m. Verhuurd
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2513 BJ Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906
Totaaloppervlakte
50m²
Verdiepingen
1
Front breedte
350

Locatie

[ { "address": "Molenstraat 43", "zipCode": "2513 BJ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0797659, "lng": 4.3060925 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?