Noordeinde 87 G, Den Haag

Vraagprijs   € 2.195 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte met secundaire ruimten verdeeld over de begane grond van het voorhuis en het achterhuis. Tussen het voorhuis en het achterhuis bevindt zich een kleine binnenplaats. Er is geen toegang via de achterzijde mogelijk.

Stand en ligging:

de winkelruimte is gelegen aan het Noordeinde nabij het Hilton Hotel enerzijds en nabij het werkpaleis van Koning Willem-Alexander en de binnenstad van Den Haag anderzijds.

In de directe omgeving van de winkelruimte zijn de navolgende detaillisten gevestigd: Byron & Jones, Soap en Stoop Furniture. Op de hoek met de Oranjestraat is de kunstgalerie De Twee Pauwen gesitueerd.

Het alom bekende Noordeinde kenmerkt zich door de aanwezigheid van hoogwaardige speciaalzaken op allerlei gebied maar ook door een goede mix aan horecavoorzieningen.

Verhuurbaar oppervlak:

de totaal netto verhuurbare ruimte omvat circa 128 m², welke ruimte op de begane grond en deels in het souterrain is gesitueerd.

Begane grond 92,10 m² winkelruimte c.a.;
Souterrain 35,80 m² opslagruimte.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig

Frontbreedte:

circa 5,4 meter front.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn de navolgende voorzieningen in het gehuurde aangebracht:

- eigen nutsvoorzieningen;
- toilet;
- pantry;
- ornamentale plafonds;
- cv gasinstallatie met radiatoren en convectorput;
- vloerafwerking;
- wand- en plafondafwerking.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder.

Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Parkeergelegenheid:

in en rondom het centrum is er betaalde parkeergelegenheid in redelijk tot voldoende mate aanwezig. In de directe nabijheid zijn de parkeergarages van de Raad van State, de Heulstraat en naast het Hilton gelegen.
Huurvoorwaarden :

huurprijs per maand:

€ 2.195, -- te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een vergoeding gelijkwaardig aan de over de huur verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.195 p.m. Verhuurd
Wijk
Voorhout
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2514 GD Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1901
Totaaloppervlakte
128m²
Verdiepingen
1
Front breedte
540

Locatie

[ { "address": "Noordeinde 87", "zipCode": "2514 GD", "city": "Den Haag", "lat": 52.0824953, "lng": 4.3057494 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?