Piet Heinstraat 65, Den Haag

Vraagprijs   € 1.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft een winkel-/praktijkruimte gelegen op de begane grond aan de Piet Heinstraat 65 te Den Haag in de wijk Zeeheldenkwartier. In het winkelgebied Zoutmanstraat, Piet Heinstraat en Piet Heinplein treft men met name plaatselijke ondernemingen aan met een grote diversiteit qua aanbod. Zowel de primaire levensbehoefte (groente/fruit, kleinschalige supermarkt) als lifestyle en horeca zijn aanwezig in het gebied.

De bereikbaarheid is zowel per eigen als per openbaar vervoer goed te noemen. Het rijkswegennet ligt op enkele autominuten van het object en bevindt zich op loopafstand bus en tram haltes welke in directe verbinding staan met het Station Den Haag Centraal.

VVO:

het totaal verhuurbare vloeroppervlak omvat totaal 70,00 m2 VVO volgens de afgegeven NEN 2580 meetstaat, onderverdeeld in (zie plattegrondtekening):

ruimte 001 40,70 m2 winkelruimte
ruimte 002 01,90 m2 opslagruimte
ruimte 004 12,80 m2 winkelruimte
ruimte 004 01,90 m2 doucheruimte
ruimte 005 01,70 m2 toiletruimte
ruimte 006 10,10 m2 keukenruimte

Tuin:

de achtergelegen tuin behoort slechts deels tot het gehuurde (circa 26 m2) en is tevens toegankelijk voor de bovenburen, die het achtergedeelte van deze tuin bezitten.

Frontbreedte:

circa 4,3 meter.

Gebruik:

conform het bestemmingsplan "Zeeheldenkwartier", op grond van artikel 4 – Gemengd I - beschikt de winkelruimte over o.a. de volgende bestemmingsmogelijkheden:

- detailhandel;
- dienstverlening;
- maatschappelijke doeleinden.

Parkeergelegenheid:

aan de Piet Heinstraat geldt betaald parkeren aan de openbare weg en parkeren middels vergunningensysteem. Er is in redelijke mate parkeerruimte voorhanden.

Oplevering:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht dan wel zijn reeds aanwezig:

- entree met gedeeld voorportaal met inloopmat;
- pui met zonnescherm over de gehele breedte;
- houten vloerafwerking in winkelruimte;
- gestuukte wanden en plafonds met inbouwspots;
- cv-combiketel met vloerverwarming en radiatoren;
- basis elektrische installatie;
- eigen nutsvoorzieningen;
- luxe afgewerkt toilet met fontein;
- luxe afgewerkte douche met wastafel;
- pantry met roestvrijstaal keukenblad (wasmachine + koelkast);
- deels verharde gedeelde achtertuin.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Energielabel:

A-label.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.495, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren niet voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

de nutsvoorzieningen geschieden middels rechtstreekse aansluitingen bij de desbetreffende nutsbedrijven. Huurder dient hier zelf voor zorg te dragen. Er is derhalve geen sprake van servicekosten welke door verhuurder in rekening worden gebracht.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter
grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

binnen 1 maand na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

voorbehoud:

positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Zeeheldenkwartier
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2518 CC Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1906-1930
Totaaloppervlakte
70m²
Verdiepingen
1
Front breedte
430

Locatie

[ { "address": "Piet Heinstraat 65", "zipCode": "2518 CC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0820355, "lng": 4.298772 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?