Plaats 9, Den Haag

Vraagprijs   € 2.995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

onderhavige winkelruimte is na interne en externe renovatie te huur. Op korte termijn zal deze ruimte worden voorzien van een nieuwe pui, waarbij ter linkerzijde de entree naar de bovenwoningen zal worden gesitueerd en ter rechterzijde de entree naar de winkel. Verder zal de winkel intern casco worden afgewerkt.

Stand en ligging:

de winkelruimte ligt aan de Haagse Paleispromenade (Plaats) direct naast de horecagelegenheid Jamie Bennet ter linkerzijde en kledingzaak The English Hatter ter rechterzijde. Naast de Nespresso Boutique aan de overzijde, zitten er reeds lang gevestigde ondernemingen zoals Boston Trader (herenmode), Gaudi (damesmode), Eigenmann (juwelier), Dille & Kamille (kookwinkel), Schaap & Citroen (juwelier), Petit Bateau (kinderkleding), Suitsupply (herenmode) en Bagels & Beans op de Plaats.

Kortom, de winkelruimte ligt aan de hoogwaardige A-winkellocatie van Den Haag, nabij Museum De Gevangenpoort, de Hofvijver en het Tweede Kamer-complex en het gezellige Hofkwartier.

Verhuurbaar oppervlak:

de totaal netto verhuurbare ruimte omvat 81 m², verdeeld over de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 3,25 meter front.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.

Parkeergelegenheid:

in en rondom het centrum is er betaalde parkeergelegenheid in redelijk tot voldoende mate aanwezig. In de directe nabijheid zijn de parkeergarages van de Raad van State en de Heulstraat gelegen.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aanwezig:

• nieuwe pui;
• meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
• met gipsplaten afgewerkte wanden en plafonds;
• basis elektrische installatie;
• cv-gasinstallatie;
• toilet en pantry.

Onderhoud en/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per maand:

€ 2.995, -- te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht afgegeven door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstige (niet direct verrekenbare) B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming en bouwkundige oplevering.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de bankgarantie ter hand heeft gesteld (of een waarborgsom heeft voldaan) en de eerste huurbetaling inclusief B.T.W. heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.995 p.m. Verhuurd
Wijk
Voorhout
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2513 AD Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1895
Totaaloppervlakte
81m²
Verdiepingen
1
Front breedte
325

Locatie

[ { "address": "Plaats 9", "zipCode": "2513 AD", "city": "Den Haag", "lat": 52.0796142, "lng": 4.3091599 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?