Prins Willemstraat 11, Den Haag

Vraagprijs   € 1.995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een compleet intern en extern gerenoveerde winkelruimte met pantry en toilet. De gehele voorpui is vervangen en intern is het geheel turn key gerenoveerd.

Stand en ligging:

de winkelruimte is gelegen aan een doorgaande weg en is een van de aanvoerwegen van verkeer van- en naar Scheveningen badplaats. Een vestiging van Zeeman, AH en Kruidvat liggen in de direct omgeving. In de nabij gelegen Keizerstraat bevinden zich meerdere landelijke winkelketens zoals Etos, Subway, HEMA, Blokker, Gall & Gall, ING Bank.

Voor de deur liggen buslijn 22 en tramlijn 1 en is er een stoplicht gesitueerd hetgeen de attentiewaarde van de winkelruimte aanmerkelijk verhoogd.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak omvat circa 195 m².

N.B. genoemde metrage is indicatief en er is geen NEN 2580 meetstaat opgemaakt. Het advies aan iedere potentiele huurder de ruimte zelf in te (laten) meten voor verificatie hiervan.

Frontbreedte circa 6 meter.

Gebruik:

het object mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

het gehele object zal turn key worden opgeleverd, inclusief o.a. met:

- gerenoveerd toilet en nieuwe pantry;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- glad afgewerkte wanden en plafonds;
- nieuwe inbouwverlichting;
- volledig nieuwe pui;
- CV gasinstallatie.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.995,-- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstige, thans niet direct verrekenbare B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

medio januari 2018.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.995 p.m. Verhuurd
Wijk
Scheveningen
Locatie
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Postcode
2584 HR Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1930
Totaaloppervlakte
195m²
Verdiepingen
1
Front breedte
600
Oplevering
per direct

Locatie

[ { "address": "Prins Willemstraat 11", "zipCode": "2584 HR", "city": "Den Haag", "lat": 52.1032965, "lng": 4.2768846 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?