Prinsestraat 26, Den Haag

Vraagprijs   € 1.695 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte op de begane grond met entresol en een ruime kelder. De ruimte is thans als kapsalon ingericht en als zodanig langdurig in gebruik. Verhuurder is de kapper zelf en deze is in eerste instantie op zoek naar een opvolgend gebruik als kapsalon, doch alle overige detailhandelsinvullingen zijn ook denkbaar. De kapsalon blijft in bedrijf tot er een opvolgend huurder is gevonden.

Stand en ligging:

het object is gelegen in het Hofkwartier aan de Prinsestraat, een winkelstraat aan de rand van het winkelhart van Den Haag, welke straat wordt gekenmerkt door speciaalzaken op allerlei gebied alsmede door de aanwezigheid van diverse horecabedrijven.

Metrage VVO:

in opdracht van de eigenaar is er een meetstaat NEN 2580 opgemaakt. Het Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat:

kelder: 60,40 m2 opslagruimte
begane grond (niveau 0): 26,80 m2 winkelruimte c.a.
entresol (niveau + 110 cm): 28,10 m2 winkelruimte

totaal VVO: 115,30 m2

Metrage BVO:

het BVO metrage omvat 144,90 m2.

Energielabel:

C.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan St. Jacobskerk. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “gemengd – 1” (artikel 6.1), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. horeca “licht”;
d. maatschappelijke doeleinden;
e. wonen;
f. hotel;
g. sport doeleinden;
h. kantoor.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Parkeergelegenheid:

dit object beschikt niet over parkeergelegenheid op eigen terrein. In de directe omgeving zijn in voldoende mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

in de huidige staat, geheel ingericht als kapsalon.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per jaar:

€ 20.340, --

huurprijs per maand:

€ 1.695, --

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen niet opteren voor belaste huur/verhuur.

servicekosten:

er is sprake van eigen nutsvoorzieningen. Derhalve dient huurder zelf zorg te dragen voor aansluiting op – en rechtstreekse betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht afgegeven door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden voor het einde van elke vaste periode van 5 jaar).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende
voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport
van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom en de eerste huurbetaling heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.695 p.m. Verhuurd
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2513 CD Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1900
Totaaloppervlakte
115m²
Verdiepingen
2
Front breedte
425

Locatie

[ { "address": "Prinsestraat 26", "zipCode": "2513 CD", "city": "Den Haag", "lat": 52.0785549, "lng": 4.3060638 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?