Reinkenstraat 83, Den Haag

Vraagprijs   € 2.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte gelegen op de begane grond, welke thans nog in gebruik is bij een drogisterij, maar medio
4e kwartaal 2023 leeg zal worden opgeleverd.

Locatie:

de winkelruimte is gelegen aan de Reinkenstraat, een buurt- en wijkverzorgende winkelstraat. Genoemde winkellocatie in de populaire woonwijk wijk Duinoord kenmerkt zich vooral door de aanwezigheid van veelal lokale retail-ondernemers met hier en daar een vestiging van een landelijke keten.

Bereikbaarheid:

Eigen vervoer
De bereikbaarheid met individueel vervoer is redelijk tot goed, via de Laan van Meerdervoort is enerzijds de binnenstad van Den Haag bereikbaar en anderzijds de S200, een stadsroute in Den Haag die het noord-westelijke deel van de Ringweg van Den Haag betreft en een verbinding vormt tussen de N211 en de N440.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is de bereikbaarheid goed, in de directe omgeving bevinden zich meerdere opstapplaatsen voor de Randstadrail, bus en tram, met verbindingen in diverse richtingen.

VVO:

het Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat circa 181 m², verdeeld over de begane grond. Genoemd metrage is gebaseerd op de NEN 2580 meetmethode. Er is een NEN 2580 meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 5,5 meter.

Gebruik:

onderhavige ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. Ook dienstverlening behoort tot de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt niet over eigen parkeerplaatsen, doch aan de openbare weg is in redelijke mate betaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht:

- eigen elektra-, gas en watermeter;
- cv gasinstallatie;
- basis elektrische installatie;
- toilet;
- systeemplafond in de winkel.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Verhuurder is bereid, afhankelijk van de gegoedheid van huurder, de lengte van de huurovereenkomst en de hoogte van de huur mee te denken met de mogelijk specifieke huurders wensen ten aanzien van de oplevering.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.495, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen niet opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van gas, elektra en water.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

huuringangsdatum:

medio 4e kwartaal 2023.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW of 230a BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 11 Duinoord
Locatie
winkelcentrum
Postcode
2517 CS Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1906
Totaaloppervlakte
181m²
Verdiepingen
1
Front breedte
550

Locatie

[ { "address": "Reinkenstraat 83", "zipCode": "2517 CS", "city": "Den Haag", "lat": 52.0820789, "lng": 4.2831452 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?