Schoolstraat 41, Den Haag

Vraagprijs   € 2.295 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte met opslagruimte, gelegen op de begane grond.

Stand en ligging:

de Schoolstraat behoort tot de winkelkern van het historische centrum van Den Haag. In de winkelkern is een bijzonder groot aanbod en verscheidenheid aan winkels, van exclusieve detailhandel tot landelijke filiaalbedrijven.

De Schoolstraat is één van de winkelwandelroutes tussen de Grote Kerk, Riviervismarkt, Dagelijkse Groenmarkt en de Grote Markt en grenst aan de Vlamingstraat/Spuistraat. Op de Grote Markt treft u diverse horeca ondernemingen aan. In de directe omgeving bevindt zich het winkelgebied Haagsche Bluf waar u ook een grote diversiteit aan winkel- en uitgaansvertier aantreft.

Het winkelaanbod in de Schoolstraat kenmerkt zich door het specialistische aanbod. Hier bevinden zich vestigingen van onder andere Wibra, Mega Gadgets, Gameshop, Bokstijn feestartikelen, een juwelier en Stanley & Livingstone Reisboekhandel.

Aan de Grote Marktstraat bevinden zich de grote winkelketens zoals De Bijenkorf, ICI Paris XL, Hudson’s Bay, HEMA, C&A, en Media Markt.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto verhuurbaar vloeroppervlak omvat 51,5 m² winkelruimte en 6,7 m² secondaire ruimte op de begane grond (keuken, toilet, opslag) met een frontbreedte van circa 4,5 meter.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . Meetstaat aanwezig.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte zal casco worden verhuurd, doch inclusief:

- gedeeld voorportaal met bovenwoning;
- gemoffeld aluminium schuifpui;
- toilet;
- pantry;
- cv-gasinstallatie +hete-luchtgordijn boven entree;
- basis elektrische installatie;
- eigen nutsvoorzieningen.

Datum van oplevering:

in overleg met huidige huurder, doch zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

Parkeergelegenheid:

op loopafstand van de Schoolstraat bevinden zich de navolgende parkeergarages: Heulstraat, Laan, Plein, Parkstraat (na 18.00 uur en in het weekend), Stadhuis, Fluwelen Burgwal en Grote Marktstraat.

Bereikbaarheid:

het object is met het openbaar vervoer, evenals met eigen vervoer goed bereikbaar.

Openbaar vervoer:
op nog geen 5 minuten loopafstand bevinden zich diverse bus- en tramhaltes alsmede een halte van de RandstadRail. HTM buslijn 22 rijdt vanaf Scheveningen via het centrum en Den Haag Centraal Station richting Benoordenhout. HTM buslijn 24 rijdt vanaf Station Mariahoeve via Den Haag Centraal Station en het centrum richting Kijkduin en HTM buslijn 25 rijdt vanaf het centrum (Grote Markt) richting Den Haag Zuidwest. HTM tramlijn 2 en 6 rijden vanaf Leidschendam-Voorburg via Den Haag Centraal Station en het centrum richting Den Haag Zuidwest. Tevens waarborgt de RandstadRail lijn 3 en 4 een goede verbinding tussen Den Haag Zuidwest, het centrum, Den Haag Centraal Station en Zoetermeer.

Eigen vervoer:
De Utrechtsebaan, welke een directe aansluiting geeft op het Rijkswegennet A4 Den Haag - Amsterdam, A12 Den Haag - Utrecht, A13 Den Haag - Rotterdam en de Rijksstraatweg (N44) zijn in een aantal autominuten te bereiken via de Torenstraat, Prinsessewal, Mauritskade, Koningskade, Zuid Hollandlaan en de Benoordenhoutseweg, welke via Wassenaar een directe aansluiting geeft op de Rijksweg A44 richting Amsterdam.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.295,-- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar, 12 maanden opzegtermijn.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstige (niet direct verrekenbare) B.T.W.. Over de waarborgsom wordt geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.295 p.m. Verhuurd
Wijk
Kortenbos
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2511 AW Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1935
Totaaloppervlakte
58m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Schoolstraat 41", "zipCode": "2511 AW", "city": "Den Haag", "lat": 52.0761666, "lng": 4.3084126 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?