Spekstraat 1, Den Haag

Vraagprijs   € 1.595 p.m.  

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kleinschalig winkelpand met winkelruimte op de begane grond en opslagmogelijkheid op de verdiepingen. 

 

Stand en ligging:

het winkelpand is gelegen in het Buurtschap 2005 nabij de Denneweg. In het verlengde van de Denneweg ligt enerzijds de winkelstraat de Frederikstraat en anderszijds De Vos in Tuinstraat en het Lange Voorhout. De Denneweg kenmerkt zich door de aanwezigheid van speciaalzaken op allerlei gebied (antiek, sieraden, mode, kunst etc.) maar ook door de aanwezigheid van diverse soorten hoogwaardige levendige horecabedrijven. De Denneweg wordt wel eens gekwalificeerd als de P.C. Hooftstraat van Den Haag. 

 

Verhuurbaar oppervlak:   

het netto vloeroppervlak is als volgt onderverdeeld, te weten:

Begane grond : circa      24 m² winkel

1e verdieping : circa      24 m² toilet/opslag

zolderverdieping : circa      22 m² opslag

Totaal                : circa      70 m² 

N.B. genoemd metrage is handmatig ingemeten en derhalve indicatief. Wij adviseren potentiele kandidaten de ruimte voor het aangaan van een huurovereenkomst zelf na te meten.

Frontbreedte circa 4 meter.

 

Gebruik:

de begane grond mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. De bovengelegen verdiepingen zijn uitsluitend bestemd voor opslag/verblijfsruimte.

 

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Denneweg, Frederikstraat, Hooikade en Lange Voorhout) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. 

 

Opleveringsniveau:

het gehele object zal worden opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt doch leeg en ontruimd, inclusief:

- eigen nutsvoorzieningen;

- toilet op 1e verdieping;

- pantry;

- cv installatie met radiatoren;

- plafond met spotverlichting op begane grond.

 

Huurvoorwaarden:

 

huurprijs:

€ 1.595,-- per maand. 

 

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren gezamenlijk voor een met B.T.W. belaste huur en verhuur (zie bijlage). 

 

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking

 

huurtermijn:

5 jaar + een optie van 5 jaar (kortere huurperioden bespreekbaar).

 

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

 

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

 

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

 

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming, doch in overleg met huidige gebruiker. 

 

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

 

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.595 p.m.
Wijk
Buurtschap 2005
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2514 BL Den Haag
Type
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
70m²
Front breedte
400
Oplevering
per direct

Locatie

[ { "address": "Spekstraat 1", "zipCode": "2514 BL", "city": "Den Haag", "lat": 52.0851423, "lng": 4.3127997 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?