Spekstraat 4, Den Haag

Vraagprijs   € 995 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kleinschalige winkelruimte op de begane grond met een verhoogde parterre (niveauverschil ca. 0,60 cm) en een kleine kelder.

Locatie:

het winkelpand is gelegen in het Buurtschap 2005 nabij de Denneweg. In het verlengde van de Denneweg ligt enerzijds de winkelstraat de Frederikstraat en anderzijds De Vos in Tuinstraat en het Lange Voorhout. De Denneweg kenmerkt zich door de aanwezigheid van speciaalzaken op allerlei gebied (antiek, sieraden, mode, kunst etc.) maar ook door de aanwezigheid van diverse soorten hoogwaardige levendige horecabedrijven.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto beschikbare metrage omvat ca. 33 m² VVO, verdeeld over begane grond (maaiveld ca. 14,50 m2, hoogte 3,40 m) en verhoogde parterre (+ 0,60 cm, ca. 7,50 m2, hoogte 2,80 m) en kelder ca. 11 m2.

N.B. genoemd metrage is handmatig ingemeten en derhalve indicatief. Wij adviseren potentiële kandidaten de ruimte voor het aangaan van een huurovereenkomst zelf na te meten.

Frontbreedte:

circa 4 meter.

Gebruik:

de begane grond mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Denneweg, Frederikstraat, Hooikade en Lange Voorhout) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

de ruimte zal casco worden verhuurd, doch opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt doch leeg en ontruimd, inclusief:

- eigen nutsvoorzieningen;
- klein toilet;
- wastafel in kelder;
- buitenzonnescherm;
- cv-installatie met radiatoren.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 995,-- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen niet opteren voor belaste huur/ verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar, (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming, doch in overleg met huidige gebruiker.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 995 p.m.
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Postcode
2514 BL Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1899
Totaaloppervlakte
33m²
Verdiepingen
1
Front breedte
400

Locatie

[ { "address": "Spekstraat 4", "zipCode": "2514 BL", "city": "Den Haag", "lat": 52.0852223, "lng": 4.3127106 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?