Statenplein 14 a, Den Haag

Vraagprijs   € 1.295 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kantoorruimte met eigen entree verdeeld over drie ruimten op de begane grond, een deels verharde achtertuin met uitgang naar de Adriaan Pauwstraat en een kleine kelder.

Stand en ligging:

de kantoorruimte ligt op de hoek van het Statenplein en de Adriaan Pauwstraat nabij de kruising met de Stadhouderslaan.

De directe omgeving van het Statenplein wordt gekwalificeerd als een gegoede woonomgeving met incidentele bedrijvigheid. Het object ligt ook vlak in de buurt van de internationale zone van Den Haag waar de tribunalen en VN bureaus zijn gehuisvest.

Verhuurbaar oppervlak:

onderhavige kantoorruimte omvat totaal circa 87 m² vloeroppervlak verdeeld over de begane grond.

Kelder:

de aanwezige kelder (ca. 20 m²) behoort niet tot het gehuurde, doch mag om niet door huurder worden gebruikt gedurende de duur van de huurovereenkomst.

Gebruik:

volgens het vigerende bestemmingsplan heeft onderhavig object de bestemming kantoor.

Parkeergelegenheid:

in de directe omgeving zijn in redelijke tot voldoende mate nog deel onbetaalde parkeermogelijkheden aan de openbare weg aanwezig.


Opleveringsniveau:

het object zal worden opgeleverd in huidige staat, afgewerkt als kantoorruimte en o.a. met de navolgende voorzieningen, te weten:

- eigen entree met voorportaal + veiligheidsscherm;
- systeemplafonds met inbouw TL verlichting;
- pantry met warm water en toilet/douche combi;
- cv-gasinstallatie met radiatoren;
- te openen ramen;
- airco-unit;
- eigen nutsvoorzieningen.


Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijzen :

€ 1.295, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

verhuurder wenst te opteren voor belaste huur en verhuur.

servicekosten:

geen, huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurtermijn:

5 jaar met verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurbetaling:

per maand vooruit.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

huurder stelt voor aanvang huur in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurverplichting inclusief de toekomstige (niet direct verrekenbare) B.T.W.. Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard
ROZ huurovereenkomst aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend kredietinformatierapport van (het bedrijf van) huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.295 p.m. Verhuurd
Wijk
Geuzen- en Statenkwartier
Locatie
woonomgeving
Postcode
2582 EZ Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1925
Totaaloppervlakte
87m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Statenplein 14", "zipCode": "2582 EZ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0904581, "lng": 4.2775828 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?