Stevinstraat 149, Den Haag

Vraagprijs   € 1.695 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft een winkelruimte gelegen op de begane grond aan de Stevinstraat te Den Haag (in het leukste en drukste gedeelte van de straat) in de wijk Belgisch Park. In de Stevinstraat/Gentsestraat treft men met name plaatselijke maar ook een aantal landelijke ondernemingen aan. In de directe nabijheid bevinden zich een vestiging van Primera (met postagentschap), AH, Dierenspeciaalzaak Scheveningen, diverse vers speciaalzaken waaronder Gelauff Groente en Fruit en diverse gezellige horecagelegenheden.

De bereikbaarheid is zowel per eigen als per openbaar vervoer goed te noemen. Het rijkswegennet ligt op enkele autominuten van het object en bevindt zich op loopafstand bus en tram haltes welke in directe verbinding staan met het Station Den Haag Centraal.

VVO:

het totaal verhuurbare vloeroppervlak omvat totaal 118,10 m2 Verhuurbaar Vloer Oppervlak volgens de afgegeven NEN 2580 meetstaat, onderverdeeld in (zie plattegrondtekening):

ruimte 001 66,60 m2 winkelruimte
ruimte 002 01,80 m2 opslagruimte
ruimte 003 11,60 m2 kantoorruimte
ruimte 004 13,40 m2 gang
ruimte 005 04,00 m2 toiletgroep
ruimte 006 05,70 m2 opslagruimte
ruimte 007 04,20 m2 pantry
ruimte 008 10,60 m2 opslag/kluisruimte

Kelder:

onderhavige kelder (06,70 m2), via een luik bereikbaar, behoort niet tot het gehuurde. Huurder mag deze ruimte
gedurende de duur van de huurovereenkomst ‘om niet’ gebruiken voor eigen rekening en risico.

Frontbreedte:

circa 5 meter.

Gebruik:

conform het bestemmingsplan "Belgisch Park", op grond van
artikel 8 – Gemengd I - beschikt de winkelruimte over o.a. de volgende bestemmingsmogelijkheden:

- detailhandel;
- dienstverlening;
- horeca in de categorie licht.

Parkeergelegenheid:

aan de Stevinstraat geldt betaald parkeren aan de openbare weg en parkeren middels vergunningensysteem. Er is in voldoende mate parkeerruimte voorhanden.

Oplevering:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht dan wel zijn reeds aanwezig:

? voorpui met openslaande deuren en aluminium kozijnen;
? systeemplafond met inbouw TL verlichting;
? cv-combiketel met radiatoren;
? basis elektrische installatie;
? eigen nutsvoorzieningen;
? toilet;
? pantry;
? deels verharde achtertuin.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Energielabel:

E.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.695, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren in beginsel voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het
Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

de nutsvoorzieningen geschieden middels rechtstreekse aansluitingen bij de desbetreffende nutsbedrijven. Huurder
dient hier zelf voor zorg te dragen. Er is derhalve geen sprake van servicekosten welke door verhuurder in rekening worden gebracht.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting + een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W. Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

binnen twee maanden na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

voorbehoud:

- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Courtage:

mocht door bemiddeling van Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand worden gebracht, is huurder geen courtage verschuldigd aan Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting.


Verwerking persoonsgegevens:

bij de uitwerking van een verhuurtransactie tussen partijen informeert verhuurder de huurder en huurder verklaart alsdan
ermee bekend te zijn dat verhuurder de door huurder te verstrekken persoonsgegevens verwerkt en dat deze
verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een huurovereenkomst.

Dientengevolge geeft huurder door ondertekening van een huurovereenkomst ondubbelzinnig en onvoorwaardelijk toestemming aan de verhuurder voor de verwerking van een kopie van het identiteitsbewijs van huurder. De verwerking hiervan gebeurt met het doel huurder voorafgaand en gedurende de looptijd van een huurovereenkomst te kunnen identificeren zodat kan worden nagegaan of huurder de rechtmatige gebruiker en huurder van het gehuurde is en blijft.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.695 p.m. Verhuurd
Wijk
Belgisch Park
Locatie
winkelcentrum
Postcode
2587 ED Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1915
Totaaloppervlakte
118m²
Verdiepingen
1
Front breedte
500

Locatie

[ { "address": "Stevinstraat 149", "zipCode": "2587 ED", "city": "Den Haag", "lat": 52.1102793, "lng": 4.2901714 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?