Stevinstraat 161, Den Haag

Vraagprijs   € 1.500 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

de bloemenzaak van het Belgisch Park is voor verhuur beschikbaar. De inventaris van het Aalsmeer’s Bloemenhuis blijft achter en de naam mag ook worden gebruikt. Het is de bedoeling om een opvolgend bloemist te contracteren voor deze locatie.

Het betreft een winkelruimte gelegen op de begane grond aan de Stevinstraat te Den Haag in de wijk Belgisch Park. In de Stevinstraat/Gentsestraat treft men met name plaatselijke maar ook een aantal landelijke ondernemingen aan. In de directe nabijheid bevinden zich een vestiging van Primera (met postagentschap), Gall & Gall, AH, Dierenspeciaalzaak Scheveningen, diverse vers speciaalzaken waaronder Gelauff Groente en Fruit, Slagerij Gerard Paalvast en diverse gezellige horecagelegenheden.

De bereikbaarheid is zowel per eigen als per openbaar vervoer goed te noemen. Het rijkswegennet ligt op enkele autominuten van het object en bevindt zich op loopafstand van bus en tram haltes welke in directe verbinding staan met het Station Den Haag Centraal.

VVO:

het totaal Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat 45,00 m2 volgens de afgegeven NEN 2580 meetstaat.

Frontbreedte:

circa 12 meter.

Gebruik:

conform het bestemmingsplan "Belgisch Park", op grond van artikel 6 is de bestemming uitsluitend detailhandel.

Parkeergelegenheid:

aan de Stevinstraat geldt betaald parkeren aan de openbare weg en parkeren middels vergunningensysteem. Er is in voldoende mate parkeerruimte voorhanden.

Oplevering:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht dan wel zijn reeds aanwezig:

- eigen gas, elektra en wateraansluiting;
- cv-ketel met hete lucht gordijn bij entree;
- airconditioning;
- geen toilet, wel afvoeraansluiting voor toilet.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Energielabel:

G.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.500, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren in beginsel niet voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

de nutsvoorzieningen geschieden middels rechtstreekse aansluitingen bij de desbetreffende nutsbedrijven. Huurder dient hier zelf voor zorg te dragen. Er is derhalve geen sprake nan servicekosten welke door verhuurder in rekening worden gebracht.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

in overleg met verhuurder, doch kan snel na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 2 oktober 2012 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58-2012.

voorbehoud:

positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.500 p.m. Verhuurd
Wijk
Belgisch Park
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2587 EE Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906
Totaaloppervlakte
45m²
Verdiepingen
1
Front breedte
1200

Locatie

[ { "address": "Stevinstraat 161", "zipCode": "2587 EE", "city": "Den Haag", "lat": 52.110541, "lng": 4.2911354 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?