Stille Veerkade 25, Den Haag

Vraagprijs   € 1.695 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

op zoek naar een eigen identiteit in plaats van het huren van een kantoorruimte in een bedrijfsverzamel-gebouw òf een saai recht toe recht aan kantoor pand... dan is de Stille Veerkade 25 in het hartje centrum waar u naar op zoek bent.

Het betreft hier een voormalig wijnpakhuis gebouwd in 1898 en in 1998 geheel gerenoveerd en kan worden gebruikt als kantoor-/praktijkruimte met vergadermogelijkheden, toilet en pantry op de begane grond.

Locatie:

de kantoor-/praktijkruimte is gelegen binnen de grachtengordel en op loopafstand van het absolute winkelcentrum van Den Haag. Nabij de Amsterdamse Veerkade en de Wagenstraat, op de rand van het Haagse Chinatown. Tevens gelegen nabij de Utrechtse Baan met aansluiting op het rijkswegennet.

VVO:

het verhuurbaar vloeroppervlak op de begane grond omvat 118 m² verdeeld over: een entree, een grote kantoor-/werkruimte, wachtkamer, een vergaderruimte en een apart kantoor. De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Gebruik:

op grond van het vigerende bestemmingsplan “Het Oude Centrum” mag het object (aangeduid als Gemengd-3) worden aangewend voor:

a. bedrijven in categorie A;
b. cultuur en ontspanning;
c. detailhandel;
d. dienstverlening;
e. horeca (licht);
f. kantoor;
g. maatschappelijk (gezondheidszorg e.d.).

Energielabel:

Monument, is vrijgesteld van label-plicht.


Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. In de directe omgeving zijn een tweetal parkeergarages aanwezig (Amsterdamse Veerkade, Paviljoensgracht).

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch mede door eigenaar en voorgaande huurder(s) zijn de
navolgende voorzieningen in het gehuurde aangebracht:

- toilet en pantry;
- cv-gasinstallatie met radiatoren;
- alarminstallatie;
- airco units (4x);
- eigen nutsvoorzieningen;
- kleinschalige achtertuin.

Onderhoud en/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per jaar:

€ 20.340, -- te vermeerderen met de B.T.W.

huurprijs per maand:

€ 1.695, -- te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht afgegeven door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden voor het einde van elke vaste periode van 5 jaar).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS, met een minimum van 3 % op jaarbasis.

-waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, versie 2015.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom en de eerste huurbetaling heeft voldaan, zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Verwerking persoonsgegevens:

bij de uitwerking van een verhuurtransactie tussen partijen informeert verhuurder de huurder en huurder verklaart alsdan ermee bekend te zijn dat verhuurder de door huurder te verstrekken persoonsgegevens verwerkt en dat deze verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een huurovereenkomst. Dientengevolge geeft huurder door ondertekening van een huurovereenkomst ondubbelzinnig en onvoorwaardelijk toestemming aan de verhuurder voor de verwerking van een kopie van het identiteitsbewijs van huurder. De verwerking hiervan gebeurt met het doel huurder voorafgaand en gedurende de looptijd van een huurovereenkomst te kunnen identificeren zodat kan worden nagegaan of huurder de rechtmatige gebruiker en huurder van het gehuurde is en blijft.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.695 p.m. Verhuurd
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2512 BE Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1898
Totaaloppervlakte
118m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Stille Veerkade 25", "zipCode": "2512 BE", "city": "Den Haag", "lat": 52.0741194, "lng": 4.313915 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?