Theresiastraat 82, Den Haag

Vraagprijs   € 2.695 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Stand en ligging:

onderhavige winkelruimte is gelegen aan de Theresiastraat, zijnde de belangrijkste winkelstraat van het Bezuidenhout. Aan deze straat is een diversiteit aan winkelbedrijven gevestigd. Zowel landelijke ketens (SNS Bank, Gall & Gall, Zeeman, AH, Hoogvliet, Etos, Kruidvat, Douglas, Pearle en Primera), als plaatselijke ondernemers (Wim van der Ham Keukens, Vishandel Bezuidenhout, Polderman Juwelier) treft men hier aan.

Voor de deur en in de directe omgeving zijn diverse opstapplaatsen voor openbaar vervoer aanwezig, die deze wijk met het centrum en de rest van de stad verbinden.

Voorts ligt onderhavig object in een gegoede woonomgeving. Buiten het feit dat deze wijk gunstig ligt ten opzichte van de kantorenlocatie Beatrixkwartier en de uitvalswegen, omvat deze wijk een diversiteit aan woningen in het middensegment.

Aan de achterzijde van het pand bestaat er een beperkte mogelijkheid voor het laden en lossen via een achteringang.

Verhuurbaar oppervlak:

de totaal netto verhuurbare ruimte omvat 138,40 m² gelegen op de begane grond alsmede in de kelder.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580.

Frontbreedte:

circa 7 meter.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.

Parkeergelegenheid:

voor de deur en in de directe omgeving zijn er in voldoende mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

het gehuurde zal casco worden verhuurd, doch zal worden opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt, inclusief:
- pantry met warmwaterboiler;
- toilet;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- systeemplafond met TL en spotverlichting;
- eigen nutsvoorzieningen;
- hete luchtgordijn;
- achteringang.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.695,-- per maand (€ 32.340,-- per jaar) te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

partijen opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

Waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een vergoeding gelijkwaardig aan de over de huur verschuldigde B.T.W.. Over de waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehouden verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.
Bovendien dient iedere transactie na het bereiken van wilsovereenstemming nog de goedkeuring van de directie van verhuurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.695 p.m.
Wijk
Bezuidenhout-Midden
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2593 AR Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1957
Totaaloppervlakte
138m²
Verdiepingen
1
Front breedte
700

Locatie

[ { "address": "Theresiastraat 82", "zipCode": "2593 AR", "city": "Den Haag", "lat": 52.0851165, "lng": 4.3343363 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?