Torenstraat 2, Den Haag

Vraagprijs   € 9.166 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte, gelegen op de hoek van de Torenstraat en het Westeinde. Decennia lang zijn hier buiten sportwinkels gevestigd geweest, Track & Trail en Bever Zwerfsport. De laatste is onlangs verhuisd naar een grotere ruimte aan de Grote Marktstraat, waardoor Torenstraat 2 voor verhuur beschikbaar is gekomen.

Na het vertrek van de laatste huurder is het object intern geheel casco gesloopt om de ruimte zoveel mogelijk te
optimaliseren maar ook om alle oude door voorgaande huurders aangebrachte interieurafwerkingen, installaties, bedradingen e.d. te verwijderen.

Het object bestaande uit een begane grond en een grote kelder wordt casco verhuurd. Echter, afhankelijk van de gegoedheid van huurder, de hoogte van de huurprijs en de lengte van de huurovereenkomst is verhuurder bereid mee te denken in pand verbeterende aanpassingen.

Stand en ligging:

het pand is gelegen aan de Torenstraat nabij het Hofkwartier tegenover de Grote Kerk, het Kerkplein en de Riviervismarkt.
In feite ligt het object aan de monding van het absolute A-1 winkelhart van Den Haag. Er zijn veel voetgangers, auto’s en trams die dagelijks het pand passeren.

Verhuurbaar oppervlak:

het totale netto verhuurbaar vloeroppervlak omvat 875 m² verdeeld over de begane grond en kelder. Onderhavig
totaal metrage is als volgt onderverdeeld:

begane grond 501,90 m2 winkelruimte c.a.;
kelder 372,70 m2 winkel-/opslagruimte.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 , NEN 2580 meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

Torenstraat-zijde 22 meter;
Westeinde-zijde 29 meter.

Gebruik:

op grond van het vigerende bestemmingsplan Westeinde e.o. mag het object (aangeduid als Gemengd-2) worden
aangewend voor:

a. detailhandel;
b. dienstverlening.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt niet over eigen parkeerplaatsen en aan de openbare weg is in beperkte mate betaalde parkeer-gelegenheid aanwezig. In de directe omgeving zijn er openbare parkeergarages gesitueerd (Laan, garage Torenstraat, Tramtunnel garage).

Energieprestatiecertificaat:

G-label.

Opleveringsniveau:

de ruimte wordt casco verhuurd. Afhankelijk van de gegoedheid van huurder, de hoogte van de huurprijs en de lengte van de huurovereenkomst is verhuurder bereid mee te denken (investeren) in pand verbeterende aanpassingen.

Aan de achterzijde (via het Westeinde bereikbaar) is een achteringang voor bevoorrading aanwezig.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 110.000, -- per jaar (€ 9.166,66 per maand) te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

de winkelruimte is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas-, water- en elektra aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

zekerheidstelling :

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W.. Over deze waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B.: afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet-informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 9.166 p.m. Verhuurd
Wijk
Kortenbos
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2513 BS Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1928
Totaaloppervlakte
875m²
Verdiepingen
2
Front breedte
5100

Locatie

[ { "address": "Torenstraat 2", "zipCode": "2513 BS", "city": "Den Haag", "lat": 52.0768445, "lng": 4.3062262 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?