Torenstraat 32, Den Haag

Vraagprijs   € 1.395 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte op de begane grond. Onderhavige ruimte is gebruikt voor meldingsplichtige horeca activiteiten. Er is geen vergunning verstrekt. Natuurlijk is een ander detailhandelsgebruik ook toegestaan. De aanwezige (horeca) inventaris is eigendom van de huidige gebruiker en zal worden verwijderd. De ruimte wordt casco verhuurd.

Stand en ligging:

het pand is gelegen aan de Torenstraat nabij het Hofkwartier tegenover de Grote Kerk, het Kerkplein en de Riviervismarkt. In feite ligt het object aan de monding van het absolute A-1 winkelhart van Den Haag. Er zijn veel voetgangers, auto’s en trams die dagelijks het pand passeren.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto verhuurbaar vloeroppervlak omvat 70 m² op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 , NEN 2580 meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 6 meter.

Gebruik:

onderhavige ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte. Ook denken wij dat dienstverlening tot de mogelijkheden behoort, doch deze bestemming dient door huurder vooraf te worden getoetst bij de gemeente.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt niet over eigen parkeerplaatsen en aan de openbare weg is in beperkte mate betaalde parkeergelegenheid aanwezig. In de directe omgeving zijn er openbare parkeergarages gesitueerd.

Energieprestatiecertificaat:

A- label.

Opleveringsniveau:

de ruimte wordt casco verhuurd, doch is reeds voorzien van:

- eigen nutsvoorzieningen (in kelder buurpand);
- toilet.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.395,-- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

de winkelruimte is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas-, water- en elektra aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

zekerheidstelling :

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W.. Over deze waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B.: afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.395 p.m. Verhuurd
Wijk
Kortenbos
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2513 BS Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1928
Totaaloppervlakte
70m²
Verdiepingen
1
Front breedte
590

Locatie

[ { "address": "Torenstraat 32", "zipCode": "2513 BS", "city": "Den Haag", "lat": 52.0771233, "lng": 4.306116 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?