Valeriusstraat 25, Den Haag

Vraagprijs   € 1.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een volledig intern en extern gerenoveerde winkel-/kantoor-/praktijkruimte, gelegen op de begane grond met kleine binnenplaats en aparte berging.

Stand en ligging:

onderhavige winkel-/kantoor-/praktijkruimte is gelegen in de wijk Duinoord, een gegoede woonomgeving. De Valeriusstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van speciaalzaken, diverse horecabedrijven en dienstverlenende bedrijven.

Verhuurbaar oppervlak:

het verhuurbaar vloeroppervlak omvat 134 m² gelegen op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 5 meter.

Gebruik:

het object mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, maar ook conform artikel 7:230a BW als kantoor- e/o praktijkruimte.

Parkeergelegenheid:

het te huren object beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch aan de openbare weg zijn er in voldoende mate betaalde parkeermogelijkheden.

Bereikbaarheid:

zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is onderhavige locatie goed bereikbaar. Op loopafstand zijn de opstapplaatsen van buslijn 21, 24 en tramlijn 11 gesitueerd.

Opleveringsniveau:

het object zal casco worden verhuurd, doch is voorzien van:

- authentieke pui;
- separate entree naar gedeelde berging en meterkast;
- glad afgewerkte wanden;
- glad afgewerkte plafonds met elektragoot;
- tegelvloer;
- diverse bovenlichten voor daglichttoetreding;
- cv-combi gasinstallatie met voorzieningen voor meer radiatoren dan de huidige 2;
- toilet;
- pantry.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Afhankelijk van gegoedheid huurder, lengte van de huurovereenkomst en de hoogte van de huur is verhuurder bereid om aan specifieke huurders wensen tegemoet te komen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.495, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Stadhoudersplantsoen
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2517 HM Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1904
Totaaloppervlakte
134m²
Verdiepingen
1
Front breedte
500

Locatie

[ { "address": "Valeriusstraat 25", "zipCode": "2517 HM", "city": "Den Haag", "lat": 52.0850132, "lng": 4.2796994 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?