Van Geenstraat 110, Den Haag

Vraagprijs   € 2.195 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een bedrijfsruimte met entresol en grote overheaddeur. Deze bedrijfsruimte is bij uitstek geschikt voor op- en overslag en lichte assemblage.

Bereikbaarheid:

de bedrijfsruimte is gelegen nabij het Haagse stadscentrum en nabij het ziekenhuis HMC Westeinde. Goede bereikbaarheid met de auto. Via de Loosduinseweg en de Waldeck Pyrmontkade of Vaillantlaan heeft de ruimte directe aansluiting op de Haagse Centrumring welke aansluiting heeft op het rijkswegennet.

Uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich diverse haltes van diverse tram- en busdiensten, waaronder de Randstadrail, lijn 2, 4 en 11, welke aansluitingen hebben op het stadscentrum, het Centraal Station en Holland spoor.

Metrage VVO:

Het Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat:

begane grond circa 160 m2 bedrijfs-/opslagruimte
entresol circa 150 m2 lichte opslagruimte

Genoemde metrage is gemeten volgens de NEN 2580 meetinstructie.

Bestemming:

het bestemmingsplan onderzoek heeft uitgewezen dat onderhavig complex valt binnen het bestemmingsplan ‘Regentesse/ Valkenboskwartier’. Binnen dit plan heeft het complex de enkelbestemming “Gemengd 3” (artikel 7). Binnen deze bestemming zijn bedrijven in de categorie A tot en met B vermeld op de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan alsmede perifere detailhandel en groothandel.

Via ons kantoor kunt u de staat van bedrijfsactiviteiten verkrijgen. Ook in te zien via ruimtelijkeplannen.nl.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik zelf te toetsen bij de gemeente.

Parkeergelegenheid:

dit object beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch aan de openbare weg zijn in beperkte mate parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

de ruimte wordt casco verhuurd doch is eenmalig voorzien van:

- elektrische overheaddeur;
- glad afgewerkte betonvloer;
- toilet;
- pantry;
- eigen nutsvoorzieningen;
- heater;
- stalen trap naar entresolvloer;
- houten entresolvloer.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.195, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra-aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

zekerheidsstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden (basis) huurverplichting inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstige B.T.W. Over een
waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW (versie 2015), aangepast aan de eisen en wensen van
verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.195 p.m. Verhuurd
Locatie
woonomgeving
Postcode
2571 DB Den Haag
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
2001-2010
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
310m²

Locatie

[ { "address": "Van Geenstraat 110", "zipCode": "2571 DB", "city": "Den Haag", "lat": 52.0737363, "lng": 4.2927445 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?