Vos in tuinstraat 2 c, Den Haag

Vraagprijs   € 2.995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte, gesitueerd in een historisch hoekpand. De winkelunit op de verhoogde parterre is toegankelijk via de Vos in Tuinstraat en heeft een binnentrap naar een kelder met pantry en toilet.

Stand en ligging:

de hoekwinkelruimte aan de Vos in Tuinstraat is gelegen in Buurtschap 2005 en is de verbinding tussen de Denneweg en het Lange Voorhout / Binnenhof. De Denneweg is één van de zeer mooie winkelstraten in het oude centrum. Hier bevinden zich modewinkels als Moscow, Repeat, Black Labels, White, Senso, Donna Tienda en diverse horecagelegenheden zoals de populaire restaurants Oker, Dendy, Dekxels en de wijnbars Pierre en Bouzy. Tevens zijn aan de Denneweg o.a. Paul Warmer, Aveda, wijnkoperij de Gouden Ton en Betjeman & Barton gehuisvest. Recht tegenover het gehuurde is het statige, 92 kamers tellende, vijf sterren Hotel Des Indes gevestigd.

Beschikbaar oppervlak :

het verhuurbare vloeroppervlak (vvo) van ca. 150 m², is verdeeld over:

verhoogde parterre ca. 120 m² winkelruimte
kelder ca. 30 m² opslagruimte

Genoemde metrages zijn handmatig ingemeten en derhalve indicatief. Het advies aan potentiele kandidaten de ruimte voor het aangaan van een huurovereenkomst zelf na te meten.

Gebruik:

het gehuurde mag worden gebruikt als winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW. Er wordt door verhuurder geen volledig horecagebruik nagestreefd, doch detailhandel ondersteunende dag-horeca is wel toegestaan.

Parkeergelegenheid:

in de directe omgeving zijn in ruime mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Openbaar vervoer:

op loopafstand (10 minuten) is het Centraal Station goed bereikbaar. Buslijnen 22 en 24 en de tramlijnen 9 en 16 zorgen voor een uitstekend transport via het openbaar vervoer.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte wordt casco verhuurd en in huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd, te weten inclusief:

- gestuukte wanden en plafonds;
- cv-installatie radiatoren;
- eigen nutsvoorzieningen;
- bestaande puien;
- warmtegordijn bij entree;
- toilet;
- pantry.

Huurvoorwaarden:

€ 2.995,-- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

verhuurder zal opteren voor een met B.T.W. belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking en verklaart voor tenminste 90% belaste prestaties te leveren.

huurprijsbetaling :

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de hierover toekomstige, niet direct verrekenbare B.T.W..

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming, doch niet eerder dan 31 mei 2018.

huurovereenkomst:

de huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte.

voorbehoud verhuurder:

verhuurder zal de gebruikelijke achtergrondinformaties van huurder opvragen en ter afweging inschalen alvorens een definitieve huurovereenkomst aan te gaan.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.995 p.m. Verhuurd
Wijk
Voorhout
Locatie
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Postcode
2514 BX Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1900
Totaaloppervlakte
150m²
Verdiepingen
1
Front breedte
700

Locatie

[ { "address": "Vos in tuinstraat 2", "zipCode": "2514 BX", "city": "Den Haag", "lat": 52.0839522, "lng": 4.3137116 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?