Weimarstraat 142, Den Haag

Vraagprijs   € 1.995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte met secundaire ruimte op de begane grond, een binnenplaats, een achterplaats en kantoor/atelierruimte op de eerste verdieping van het achterhuis. Het geheel is grotendeels intern en extern gerenoveerd.

Locatie:

de winkelruimte is gelegen in het Regentessekwartier van het stadsdeel Segbroek. De Weimarstraat kenmerkt zich voornamelijk door de aanwezigheid van lokale detaillisten. Ook zijn er diverse landelijke winkelketens gevestigd in de straat zoals onder andere Albert Heijn, Etos, Ekoplaza, Gall & Gall en Blokker.

VVO:

de totaal netto verhuurbare ruimte omvat 131,67 m², welke ruimte als volgt is onderverdeeld, te weten:

begane grond : 105,34 m² winkelruimte;
1e verdieping : 26,33 m2 kantoor/atelierruimte.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

4,90 m1.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Regentesse-/Valkenboskwartier. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd-1” (artikel 5), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. detailhandel en dienstverlening;
b. horeca Cat 1 (uitsluitend na toetsing bij gemeente).

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Parkeergelegenheid:

rondom het object is er betaalde parkeergelegenheid in redelijke tot voldoende mate aanwezig.

Energielabel:

C-label.

Opleveringsniveau:

het object zal in casco staat worden verhuurd, doch zijn onder meer de navolgende voorzieningen aanwezig of achtergelaten door voorgaande gebruiker:

- elektrisch bedienbaar rolhek achter pui;
- eigen nutsvoorzieningen;
- deels gestuukte plafonds met lichtpunten;
- deels systeemplafonds (winkelruimte);
- gestuukte wanden met voldoende WCD’s;
- nieuwe laminaat vloerafwerking op de BG;
- openslaande deuren naar achtertuin;
- toilet;
- nieuw keukenblok (afwasmachine);
- cv-gasinstallatie met radiatoren.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per maand:

€ 1.995, -- te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische overboeking in te stellen door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijkwaardig aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de bankgarantie ter hand heeft gesteld (of een waarborgsom heeft voldaan) en de eerste huurbetaling inclusief B.T.W. heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.995 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 21 Regentessekwartier
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2562 HC Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
-1906
Totaaloppervlakte
132m²
Verdiepingen
2
Front breedte
490

Locatie

[ { "address": "Weimarstraat 142", "zipCode": "2562 HC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0757217, "lng": 4.2812076 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?