Weimarstraat 20 a, Den Haag

Vraagprijs   € 2.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte met secundaire ruimte, een binnenplaats en een woonruimte gedeeltelijk op de begane grond en op de eerste verdieping van het achterhuis.

Stand en ligging:

de winkelruimte is gelegen in het Regentessekwartier van het stadsdeel Segbroek. De Weimarstraat kenmerkt zich voornamelijk door de aanwezigheid van lokale detaillisten. Ook zijn er diverse landelijke winkelketens gevestigd in de straat zoals onder andere Albert Heijn, Etos, Ekoplaza, Gall & Gall en Intertoys.

Verhuurbaar oppervlak:

de totaal netto verhuurbare ruimte omvat 240 m², welke ruimte als volgt is onderverdeeld, te weten:

begane grond : 118 m² winkelruimte;
begane grond : 40 m2 opslagruimte;
begane grond : 49 m2 woonruimte;
1e verdieping : 33 m2 woonruimte.

Patio:

het object beschikt over een lichte patio (33 m2) die in ruime mate voorziet in de daglichtvoorziening van de achter gelegen ruimten en de woonruimte.

Woonruimte:

de onzelfstandige woonruimte is via de winkel bereikbaar en is feitelijk 49 m2 op de begane grond (ruimte 0.02 t/m 0.08,) en 33 m2 op de verdieping (ruimte 1.01 t/m 1.04).

Kelder:

de aanwezige kelder (16 m2) behoort niet tot het gehuurde, maar mag ‘om niet’ gedurende de duur van de huurovereenkomst door huurder worden gebruikt voor eigen rekening en risico.

Frontbreedte:

circa 8 meter.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, doch zakelijke en medische dienstverlening behoren tot de mogelijkheden.

Parkeergelegenheid:

in en rondom het object is er betaalde parkeergelegenheid in redelijke tot voldoende mate aanwezig.

Opleveringsniveau:

het object zal in casco staat worden verhuurd, doch onder meer de navolgende voorzieningen zijn door voorgaande huurders achtergelaten:

- elektrische schuifdeuren;
- pui met aluminium kozijnen + enkel glas;
- veiligheidsscherm achter voorpui;
- systeemplafonds in winkelruimte;
- eigen nutsvoorzieningen;
- keuken t.b.v. de winkel;
- toilet t.b.v. de winkel;
- toilet t.b.v. de woning;
- cv gasinstallatie (2 ketels);
- interne trap naar eerste verdieping woning;
- badkamer op 1e verdieping.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per maand:

€ 2.495, -- te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische overboeking in te stellen door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de toekomstige (niet direct verrekenbare) B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de bankgarantie ter hand heeft gesteld (of een waarborgsom heeft voldaan) en de eerste huurbetaling inclusief B.T.W. heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Koningsplein en omgeving
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2562 GX Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1894
Totaaloppervlakte
240m²
Verdiepingen
1
Front breedte
800

Locatie

[ { "address": "Weimarstraat 20", "zipCode": "2562 GX", "city": "Den Haag", "lat": 52.0783103, "lng": 4.2860091 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?