Weissenbruchstraat 63, Den Haag

Vraagprijs   € 1.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte op de begane grond met achtertuin en een ruime kelder. De alhier gevestigde dierenwinkel is verhuisd naar een grotere locatie elders in de straat (nr. 1a).

Locatie:

onderhavige winkelruimte is gesitueerd aan de wijk- en buurtverzorgende winkelstraat Weissenbruchstraat en gelegen in het Benoordenhout, één van de populairste woonomgevingen van Den Haag. In de directe omgeving liggen ook de Van Hoytemastraat- en plein, allemaal winkellocaties die behalve een Albert Heijn (Weissenbruchstraat) veelal lokale ondernemers kent die voorzien in de eerste levensbehoefte.

Beschikbaar oppervlak:

de totale bedrijfsruimte omvat 124,70 m² netto vloeroppervlak, bestaande uit:

begane grond circa 60,80 m² winkelruimte;
kelder circa 63,90 m² opslagruimte.

De oppervlakten zijn gebaseerd op een meetstaat NEN 2580 .

Frontbreedte:

circa 4,5 meter.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in voldoende mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Bereikbaarheid:

zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is onderhavige locatie goed bereikbaar. Opstapplaatsen van buslijnen 20, 23 en 29 en tramlijn 9 zijn in de directe nabijheid gesitueerd.

Bestemming:

het object valt binnen het bestemmingsplan Benoordenhout. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “gemengd – 1” (artikel 4), waarbij ondermeer de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. horeca (onder voorwaarden);
d. kantoor;
e. maatschappelijke doeleinden.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte wordt casco verhuurd, doch zal worden opgeleverd in de staat waarin het zich thans bevindt, doch inclusief:

- entree;
- toilet;
- gedeelde nutsvoorzieningen;
- elektrische installatie;
- uitvalschermen aan voorzijde;
- achtertuin;
- cv-gasinstallatie.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.495, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (eventuele in-de-plaatsstelling in de huidige huurovereenkomst lopende tot en met 31 april 2024 is bespreekbaar).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

er is sprake van gedeelde nutsvoorzieningen die met tussenmeters worden bemeten. Ten behoeve van het verbruik van gas-, elektra- en water voldoet huurder maandelijks tegelijkertijd met de huurbetaling een voorschotbedrag ad € 250, -- te vermeerderen met de B.T.W.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

na overeenstemming worden de hoofdhuurvoorwaarden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

openingstijden:

in vervolg op het gestelde in de algemene bepalingen behorende bij de huurovereenkomst komen huurder en verhuurder overeen dat huurder het gehuurde ingericht zal houden gedurende onderstaande minimale openingstijen en zijn bedrijf daadwerkelijk zal uitoefenen:

maandag 12:00 - 17:00 uur;
dinsdag 10:00 - 17:00 uur;
woensdag 10:00 - 17:00 uur;
donderdag 10:00 - 17:00 uur;
vrijdag 10:00 - 17:00 uur;
zaterdag 10:00 - 17:00 uur.

Koopavonden (tot 21:00 uur), zon- en feestdagen zijn optioneel tenzij belendende winkels wel geopend zijn, dan zal huurder zich conformeren aan dit openingsregime.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Benoordenhout
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2596 GB Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1924
Totaaloppervlakte
125m²
Verdiepingen
1
Front breedte
450

Locatie

[ { "address": "Weissenbruchstraat 63", "zipCode": "2596 GB", "city": "Den Haag", "lat": 52.0899603, "lng": 4.3200299 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?