Willem III straat 115, Den Haag

Vraagprijs   € 2.195 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier de voormalige apotheek “De Korenaer” in de wijk Loosduinen die voor verhuur beschikbaar is gekomen. Het object beschikt over een ruim verhard achterterrein (circa 130 m2).

Aan de binnenzijde is op de begane grond het pand casco gestript, waardoor de ruimte is geoptimaliseerd. Verhuurder is bereid om afhankelijk van de lengte van de huurovereenkomst, de gegoedheid van huurder en de hoogte van de huur aan de specifieke wensen van potentiële huurders tegemoet te komen.

Bereikbaarheid:

het object is goed bereikbaar met eigen een openbaar vervoer. De opstapplaatsen van tramlijnen 2 en 3, buslijnen 26 en 31 zijn in de directe omgeving gesitueerd.

V.V.O.:

begane grond 162,00 m² bedrijfsruimte, entree, toilet/douche;
kelder 79,20 m² bedrijfsruimte, opslagruimte;
totaal 241,20 m² verhuurbaar vloeroppervlak

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. Meetstaat aanwezig.

Bestemming:

onderhavig perceel valt binnen het bestemmingsplan “Centrum Loosduinen” en heeft een maatschappelijke bestemming, onder deze bestemming vallen:

a. Welzijnsvoorzieningen;
b. Speelvoorzieningen;
c. Dienstverlening (door gemeente te toetsen);
d. Sportvoorzieningen;

geadviseerd wordt om het specifieke voorgenomen gebruik te allen tijde te toetsen bij de gemeente.


Energiecertificaat:

F-label.

Parkeergelegenheid:

deze bedrijfsruimte beschikt niet over parkeergelegenheid op eigen terrein, echter in de directe omgeving zijn in voldoende mate onbetaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

onderhavige ruimte wordt casco verhuurd, doch is bij aanvang voorzien van:

• entree voorzijde middels elektrische schuifdeur;
• zij-entree via naastgelegen gang;
• meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
• basis elektrische installatie
• cv gasinstallatie (radiatoren dienen deels nog te worden aangebracht);
• onafgewerkt plafond op de begane grond;
• brandslanghaspel op de begane grond;
• toilet/douche combinatie op de begane grond;
• verhard achter terrein (ca. 130 m2), geen achteruitgang.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.195,-- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurbetaling:

per maand vooruit middels een doorlopende huur incassomachtiging.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

indexering:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

service-/ en energiekosten:

huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra-aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Waarborg:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden (basis) huurverplichting inclusief een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringang:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

overeenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.195 p.m. Verhuurd
Wijk
Kom Loosduinen
Locatie
woonomgeving
Postcode
2552 BN Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1925
Totaaloppervlakte
241m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Willem III straat 115", "zipCode": "2552 BN", "city": "Den Haag", "lat": 52.0514177, "lng": 4.2361522 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?