Zoutkeetsingel 140 c, Den Haag

Vraagprijs   € 775 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kleinschalige binnenstedelijke bedrijfsruimte die bij uitstek geschikt is voor op- en overslag van goederen. Autobedrijven of geluid producerende productie zijn niet wenselijk en derhalve niet toegestaan.

Locatie:

onderhavige opslagruimte ligt op een hoek in de Schilderswijk van Den Haag nagenoeg aan het Vaillantplein. Het betreft hier een typische woonomgeving met incidentele bedrijvigheid op de begane grond.

VVO:

het totaal verhuurbare vloeroppervlak omvat circa 70 m² op de begane grond.

Bovenstaand metrage is gemeten volgens de NEN 2580 Meetinstructie. Er is geen meetstaat aanwezig. Huurder dient het metrage zelf te verifiëren.

Gebruik:

conform artikel 7:230a BW als opslagruimte.

Parkeergelegenheid:

de aangeboden ruimte beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch in de directe omgeving zijn in redelijke mate (betaalde) parkeermogelijkheden aan de openbare weg.

Oplevering:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aangebracht dan wel zijn reeds aanwezig:

- dubbele openslaande houten deuren (2,00 x 2,85 m);
- tl- verlichting in de ruimte;
- betonvloer op zand gefundeerd;
- pantry met stromend water (geen warm water);
- gedeelte nutsvoorzieningen;
- gedeelde cv-gasinstallatie met radiatoren;
- toilet.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 775, -- per maand te vermeerderen met de servicekosten en de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren in beginsel voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

tegelijk met de huurbetaling voldoet huurder aan verhuurder een vast bedrag ad € 150, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W. ten behoeve van:

- elektraverbruik;
- gasverbruik;
- waterverbruik;
- onderhoud gedeelde cv-ketel;
- administratiekosten.

Dit betreft een vast voorschot welk bedrag niet voor latere verrekening in aanmerking komt.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten + een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W. Over de waarborgsom wordt geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

na wilsovereenstemming worden de hoofdhuurvoorwaarden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW. Aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 775 p.m.
Wijk
Schildersbuurt-West
Locatie
woonomgeving
Postcode
2512 HS Den Haag
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
1932
Totaaloppervlakte
70m²

Locatie

[ { "address": "Zoutkeetsingel 140", "zipCode": "2512 HS", "city": "Den Haag", "lat": 52.0709663, "lng": 4.3002811 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?