Veldesteijn 29, Maasland

Vraagprijs   € 1.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier de laatste vacante nieuwbouw casco winkel-unit van het winkel-/woning complex ‘Spreeuwenest’ (bouwjaar 2017) te Maasland. Deze winkelruimte is onlangs verkocht aan een private belegger, die de ruimte voor verhuur ter beschikking stelt. De unit is derhalve niet te koop.

Locatie en bereikbaarheid:

het project Spreeuwenest ligt ingeklemd tussen de Kerkweg, de Veldesteijn en de Hildegaarde. Aan de overzijde van het project is een appartementencomplex gerealiseerd met daaronder onder andere een Albert Heijn. Omliggende winkeliers zijn onder meer Kruidvat, bakkerij Van der Berg, de Frietsalon, Restaurant MiddenIn, City Döner Maasland en een kledingreparateur.

Maasland is een dorp met uitstekende voorzieningen en is prima geschikt voor de dagelijkse boodschappen. Tevens is er een bruisend verenigingsleven in Maasland en zijn er volop mogelijkheden voor de meeste takken van sport.

Tot slot is Maasland gelegen in een fantastische groene omgeving met veel water. Het is ook goed bereikbaar per fiets, auto en
openbaar vervoer. Zo rijdt o.a. buslijn 38 tussen Maassluis en Station Delft, waarbij een bushalte op een steenworp afstand is gelegen van het Spreeuwenest.

Metrage VVO:

begane grond circa 85,00 m² winkelruimte;

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 .

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan ’t Spreeuwenest’. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “enkelbestemming gemengd” (artikel 3), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. detailhandel;
b. maatschappelijke dienstverlening;
c. lichte horeca.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Parkeergelegenheid:

de winkelunit beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch in de directe omgeving is aan de openbare weg en in de parkeergarage van Albert Heijn voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau:

er is thans sprake van een casco winkelruimte met de navolgende kenmerken:

- houten pui met openslaande deuren voorzien van dubbele beglazing;
- onafgewerkte betonvloer met toegang naar kruipruimte;
- onafgewerkte plafonds (huidige hoogte 3,40 – 3,70 m);
- onafgewerkte wanden;
- meterkast voorzien van:
1. eigen elektra-aansluiting + meter;
2. eigen gasaansluiting + meter;
3. eigen wateraansluiting + meter;
4. aansluitpunt voor glasvezel;
5. aansluitpunt voor kabeltelevisie;
- aansluit punt voor cv-ketel (lucht aan-/afvoer);
- aansluitpunt voor mechanische ventilatie.

Aanpassingen verhuurder:

in de periode juli - augustus 2021 zullen er voor rekening en risico van verhuurder de navolgende aanpassingen aan de unit worden aangebracht, te weten:

1. het aanbrengen van een glad afgewerkte zandcementvloer, geschikt voor verdere afwerking door huurder;
2. glad afgewerkte wanden met om de 2 meter WCD’s, geschikt voor verdere afwerking door huurder;
3. een toilet;
4. een klein pantryblok met elektrische warmwaterboiler;
5. een verwarmingssysteem (nog nader door installateur te bepalen).

Alle overige zaken dienen door en voor rekening van huurder te geschieden. Alle door verhuurder aangebrachte zaken zijn na huuringangsdatum qua onderhoud e/of vervanging voor rekening van huurder (er is sprake van casco verhuur).

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.495, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

indexering:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

service-/ en energiekosten:

huurder dient per datum sleuteloverdracht zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra- aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

waarborg:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden (basis) huurverplichting inclusief een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W. Over een
waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringang:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming en bouwkundige oplevering door verhuurder, medio derde kwartaal 2021.

overeenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW (versie 2012), aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Dijkpolder
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
3155 SR Maasland
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
2017
Totaaloppervlakte
85m²
Verdiepingen
1
Front breedte
540

Locatie

[ { "address": "Veldesteijn 29", "zipCode": "3155 SR", "city": "Maasland", "lat": 51.9336458, "lng": 4.2689412 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?