Hofweg 33, Nootdorp

Vraagprijs   € 130 p.m2.p.j  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

zeer hoogwaardige en representatieve kantoorruimte met parkeermogelijkheden gelegen te Nootdorp. Direct nabij de afslag van de A12 gelegen en ook vanaf deze snelweg zichtbaar, heeft dit object een hoge attentiewaarde. Op het omliggende terrein zijn ruime parkeermogelijkheden aanwezig.

Door verhuizing van de organisatie komt het grootste deel van de 1e verdieping van dit kleinschalige vrijstaande kantoorgebouw voor verhuur beschikbaar.

Bereikbaarheid:

het object is uitstekend bereikbaar door de gunstige ligging direct nabij het verkeersknooppunt ‘Prins Clausplein’ en het populaire bedrijventerrein ‘Forepark’. De Rijkswegen A12 (Den Haag – Utrecht), A13 (Den Haag – Rotterdam) en A4 (Den Haag – Amsterdam) liggen tevens op enkele rijminuten afstand.

VVO:

gedeeltelijke eerste verdieping 487,50 m² kantoorruimte.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. Meetstaat aanwezig. Bovendien zijn de genoemde metrages inclusief toerekening algemene ruimte;

Bestemming:

onderhavige ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:230a BW als kantoorruimte.

Parkeergelegenheid:

op het omliggende terrein zijn in voldoende mate parkeerplaatsen voor verhuur aanwezig.

Opleveringsniveau:

dit object kent een modern, doch hoog opleveringsniveau wat voldoet aan de eisen des tijds. Naast een gunstig energielabel wordt een deel van de stroomvoorziening opgewekt door zonnepanelen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs kantoor:

€ 130, -- per m2 per jaar te vermeerderen met de servicekosten en de over het totaal verschuldigde B.T.W..

huurprijs parkeerplaatsen:

€ 350,-- per plaats per jaar te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden). Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

indexering:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

service-/ en energiekosten:

tegelijkertijd met de huurbetaling voldoet huurder aan verhuurder een voorschotbedrag ad € 35,-- per m2 per jaar te vermeerderen met de B.T.W. ten behoeve van onder meer:

• verbruik water + vastrecht;
• verbruik elektra + vastrecht;
• verbruik gas + vastrecht;
• schoonmaak algemene ruimte/glasbewassing;
• afvalverwerking;
• onderhoud Installaties (airco/lift/brand);
• administratiekosten 5 %.

Jaarlijks zal op basis van de werkelijke kosten een verrekening tussen partijen plaatsvinden.

extra services:

het is mogelijk om naast het basis servicepakket ook gebruik te maken van de diensten van het schoonmaakbedrijf om ook binnen de gehuurde ruimte schoon te laten maken. Tevens zijn er conciërge diensten mogelijk. Deze diensten zijn facultatief en kunnen in overleg met verhuurder nader worden uitgewerkt.

waarborg:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden (basis) huurverplichting inclusief servicekosten en een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringang:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

overeenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 130 p.m2.p.j
Wijk
Oostambacht / Heronpark
Locatie
kantorenpark
Postcode
2631 XD Nootdorp
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
2006
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
487m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Hofweg 33", "zipCode": "2631 XD", "city": "Nootdorp", "lat": 52.0520389, "lng": 4.4103963 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?