Markt 51, Nootdorp

Vraagprijs   € 1.750 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

Mercato is de naam van een in 2010 opgeleverd appartementencomplex met diverse bedrijfsunits op de begane grond gelegen aan een markant plein. De beschikbare units zijn voor meerdere doeleinden geschikt zoals administratieve-, dienstverlening en medische doeleinden. Er zijn ook mogelijkheden voor detailhandel en horeca.

Locatie:

Mercato is gelegen direct tegenover het winkelcentrum “Parade” aan de Laan van Nootdorp. De bereikbaarheid van deze bruisende centrumlocatie is optimaal, zowel met eigen- als met openbaar vervoer (buslijn 60 en eind-/ beginpunt tramlijn 15).

Beschikbaar oppervlak:

Markt 51 (unit A6) circa 120 m²
Markt 23 (unit B4) circa 145 m²

Gebruik:

de units mogen worden gebruikt conform artikel 7:230a BW als kantoor-, praktijk- atelierruimte, doch als uitzondering hierop zijn horeca activiteiten ook toegestaan. Tevens zijn er onder voorwaarden thans ook mogelijkheden voor detailhandel.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in voldoende mate parkeermogelijkheden aanwezig waar met de blauwe schijf kan worden geparkeerd. In het winkelcentrum tegenover de Markt (Mercato) is ruim voldoende parkeergelegenheid waar vooralsnog gratis kan worden geparkeerd. Bovendien beschikt Mercato zelf over parkeermogelijkheden die uitsluitend zijn bedoeld voor de ondernemer zelf en dus niet openbaar toegankelijk zijn.

Huurvoorwaarden:

huurprijs units:

Markt 51 (unit A6) € 1.750, -- per maand
Markt 23 (unit B4) € 2.115, -- per maand

huurprijs parkeren:

bij iedere unit dient 1 parkeerplaats te worden afgenomen, met uitzondering van unit A6 en B4, waarbij 2 parkeerplaatsen moeten worden afgenomen. De prijs van deze plaatsen is € 75, -- per maand per stuk inclusief bijdrage VvE.

B.T.W.:

alle genoemde huurprijzen dienen nog te worden vermeerderd met de B.T.W..

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar. Opzegtermijn 12 maanden.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

onder andere t.b.v. schoonmaak algemene ruimte, vuilafvoer, bewaking e.d. is huurder een voorschot bedrag ad € 5,-- per m² per jaar te vermeerderen met de B.T.W. verschuldigd. Jaarlijks vindt op basis van nacalculatie een verrekening plaats. Levering van elektra-, gas- en water binnen het gehuurde en betaling hiervan vindt plaats middels rechtstreekse aansluiting bij de diverse nutsbedrijven.

promotiekosten:

op dit ogenblik is er geen huurders- / winkeliersvereniging voor Mercato actief en zijn er derhalve geen promotiekosten verschuldigd, doch dit kan in de toekomst in overleg met de gebruikers wijzigen.

zekerheidsstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst verstrekt huurder aan verhuurder een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de over het totaal verschuldigde toekomstige, thans niet direct verrekenbare B.T.W..

huuringangsdatum:

binnen een maand na wilsovereenstemming.

Oplevering units A6 en B4:

deze units worden opgeleverd inclusief:

- meterkast per unit;
- nutsvoorzieningen tot aan de meterkast;
- cv rookgas afvoer en luchtaanvoer afgedopt;
- mechanische ventilatie aan- en afvoer afgedopt;
- aansluiting riolering afgedopt;
- cementen dekvloer;
- systeemplafond met tl-armaturen (alleen A6);
- toiletgroep (alleen A6);
- vloerafwerking (alleen A6);
- entree met brievenbus.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.750 p.m. Verhuurd
Wijk
Nootdorp-Centrum / West
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2631 ED Nootdorp
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
2010
Totaaloppervlakte
120m²
Verdiepingen
1
Front breedte
600

Locatie

[ { "address": "Markt 51", "zipCode": "2631 ED", "city": "Nootdorp", "lat": 52.045847, "lng": 4.3937041 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?