Markt 55 a, Nootdorp

Vraagprijs   € 1.195 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

Mercato is de naam van een in 2010 opgeleverd appartementencomplex met diverse bedrijfsunits op de begane grond, gelegen aan een markant plein. De beschikbare unit (A2) is voor meerdere doeleinden geschikt zoals administratieve-, dienstverlening en medische doeleinden.

Casco verhuur/overname:

Er is sprake van casco verhuur, de aanwezige inrichting en afwerking is eigendom van de huidige huurder en kan worden overgenomen. De navolgende zaken zijn door de huurder aangebracht:

* scheidingswanden met deuren;
* verlichtingsarmaturen;
* laminaat vloerafwerking;
* inbouwkast;
* elektrische verwarmingselementen (3x);
* inbouw bureaus;
* alarm.

Bij concrete interesse zullen wij gegadigden met de huidige huurder in contact brengen.

Locatie:

Mercato is gelegen direct tegenover het winkelcentrum “Parade” aan de Laan van Nootdorp. De bereikbaarheid van deze bruisende centrumlocatie is optimaal, zowel met eigen- als met openbaar vervoer (buslijn 60 en eind-/beginpunt tramlijn 15).

Beschikbaar oppervlak (BVO):

unit A1 Markt 55 Vizyon
unit A2 Markt 55a 69 m2
unit A3 Markt 54 Roti Tori
unit A4 Markt 53 Brasserie Cornelia
unit A5 Markt 52 Costa Tapas
unit A6 Markt 51 Costa Tapas

unit B1 Markt 26 Quattro Hairvision
unit B2 Markt 25 Ratchaphruek Beauty Salon
unit B3 Markt 24 Yi Chun Tang Day-Spa
unit B4 Markt 23 Chocolaterie De Lelie

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in voldoende mate parkeermogelijkheden aanwezig waar met de blauwe schijf kan worden geparkeerd. In het winkelcentrum tegenover de Markt (Mercato) is ruim voldoende parkeergelegenheid waar vooralsnog gratis kan worden geparkeerd. Bij het gehuurde is 1 parkeerplaats voor verhuur beschikbaar.

Bestemming:

het object valt binnen het bestemmingsplan Centrum Nootdorp. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “centrum - 2” (artikel 5), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:
a. publieksgerichte dienstverlening;
b. praktijkruimte;
c. kantoren;
d. ambachtelijke bedrijven.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik of planvorming te toetsen bij de gemeente.

Energieprestatiecertificaat:

A-label.

Huurvoorwaarden:

huurprijs unit A-2:

€ 1.195, -- per maand;

huurprijs parkeerplaats:

€ 75, -- per maand;

B.T.W.:

genoemde huurprijzen dienen nog te worden vermeerderd met de B.T.W.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + telkenmale verlengingen van 5 jaar. Opzegtermijn 12 maanden.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

onder andere ten behoeve van onderhoud en verbruikskosten algemene ruimte e.d. is huurder een voorschot bedrag ad € 27,50 per maand te vermeerderen met de B.T.W. verschuldigd. Voor wat betreft elektra beschikt het gehuurde over een tussenmeter en voldoet huurder een voorschotbedrag ad € 75, -- per maand te vermeerderen met de BTW. Jaarlijks vindt op basis van nacalculatie een verrekening plaats. Er is sprake van een eigen wateraansluiting.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst verstrekt huurder aan verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en een bedrag gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

na overeenstemming zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard door verhuurder gehanteerde huurovereenkomst met de daarbij behorende algemene bepalingen gebaseerd op of het ROZ model ex artikel 7:230a BW Ook geldt er ter plaatse een huishoudelijk reglement waar iedere huurder zich aan dient te conformeren.

oplevering:

de unit zal casco worden verhuurd, doch is eenmalig uitgerust met:

- meterkast met:
* elektra tussenmeter;
* KPN aansluiting;
* eigen water aansluiting;
* aansluitpunt voor gas (geen gasmeter);
- toilet met voorportaal;
- systeemplafond.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.195 p.m.
Wijk
Nootdorp-Centrum / West
Locatie
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2631 ED Nootdorp
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
2010
Totaaloppervlakte
69m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Markt 55", "zipCode": "2631 ED", "city": "Nootdorp", "lat": 52.0459679, "lng": 4.3932119 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?