Geestbrugweg 13, Rijswijk

Vraagprijs   € 1.995 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkel-/kantoor-/praktijkruimte, gelegen op de begane grond met kluisruimte en achtertuin.

Stand en ligging:

onderhavige winkel-/kantoor-/praktijkruimte is gelegen op een zichtlocatie, nabij het oude winkelhart van Rijswijk, vlak om de hoek van één van de verkeersaders (Haagweg) van – en naar het centrum van Den Haag. Aan de overzijde van de Haagweg hoek Herenstraat is de ALDI gesitueerd, zijnde een van de trekkers van het winkelgebied.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak omvat 145 m² gelegen op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 9 meter.

Gebruik:

het object mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, doch gebruik als dienstverlening is ook mogelijk.

N.B. huurder dient de zondagsrust in acht te nemen.

Parkeergelegenheid:

het te huren object beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch aan de openbare weg zijn er in redelijke mate vrije parkeermogelijkheden aanwezig (betaald parkeren vanaf 18:00 uur).

Bereikbaarheid:

zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is onderhavige locatie goed bereikbaar. De rijkswegen A4, A12 en A13 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Op korte afstand ligt het NS Station Hollands Spoor en de opstapplaatsen voor de tramlijn 1, 15 en de buslijn 23.

Energieprestatiecertificaat:

E label.

Opleveringsniveau:

het object zal casco worden verhuurd, doch is voorzien van:

- authentieke pui;
- entree met gemeenschappelijk voorportaal;
- glad afgewerkte wanden;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- magazijnruimte met kluisdeur;
- basis elektrische installatie;
- airco-unit;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- cv gasinstallatie (NEFIT) met radiatoren;
- toilet;
- keuken met elektrische boiler.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.995, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W..

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.995 p.m.
Wijk
Cromvliet
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2281 CC Rijswijk
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1926
Totaaloppervlakte
145m²
Verdiepingen
1
Front breedte
900

Locatie

[ { "address": "Geestbrugweg 13", "zipCode": "2281 CC", "city": "Rijswijk", "lat": 52.0572785, "lng": 4.338176 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?