Frans Mortelmansstraat 2, Voorburg

Vraagprijs   € 1.695 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een cirkelvormige bedrijfsruimte aan de rand van het winkelcentrum De Julianabaan te Voorburg. Onderhavige winkel-/ kantoor-/ praktijkruimte is thans nog in gebruik bij Van Wijngaarden Gedenktekens, doch dit bedrijf zal de ruimte uiterlijk 31 maart 2019 hebben verlaten. Eerdere oplevering is bespreekbaar.

Stand en ligging:

Winkelcentrum De Julianabaan telt circa 70 winkeleenheden en huisvest een groot aantal landelijke winkelketens zoals onder andere Sport2000, Blokker, Intertoys, Albert Heijn, Gall & Gall, McDonalds, Etos en Kruidvat. Daarnaast zorgen lokale ondernemers, diverse horecagelegenheden, zakelijke dienstverleners en de openbare bibliotheek voor een grote diversiteit.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak omvat 131 m² gelegen op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

door de cirkelvorm van het gehuurde is front rondom.

Gebruik:

binnen het vigerende bestemmingsplan wordt de bestemming van het object aangeduid met de term ‘Centrum 1’. De voor 'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

a. publieksgerichte dienstverlening;
b. kantoren;
c. maatschappelijke voorzieningen;
d. detailhandel ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel'.

Parkeergelegenheid:

rondom het complex en het winkelcentrum De Julianabaan zijn in voldoende mate onbetaalde parkeermogelijkheden (blauwe zones).

Bereikbaarheid:

zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is onderhavige locatie goed bereikbaar. De op- en afritten van de rijkswegen A4, A12 en A13 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Ook zijn er diverse openbare voorzieningen in de directe omgeving gesitueerd (buslijn 23 en 28).

Energieprestatiecertificaat:

A label.

Opleveringsniveau:

het object zal casco worden verhuurd, doch is voorzien van:

- cirkelvormige pui met 3 toegangen;
- 1 afgescheiden kantoorruimte;
- betonvloer;
- systeemplafond met inbouw verlichtingsarmaturen;
- pantryblok in kantoorruimte;
- toilet met voorportaal en fontein;
- eigen elektra en watermeter;
- blokverwarming met radiatoren.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.695, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

voorschot servicekosten:

ten behoeve van de stookkosten (inclusief administratiekosten) is huurder aan verhuurder een voorschot servicekostenbedrag ad € 165, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W. verschuldigd. Jaarlijks zal op basis van de werkelijke kosten een verrekening plaatsvinden tussen partijen.

elektra en water:

voor wat betreft elektra en water dient huurder zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van deze nutsvoorzieningen

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekoten en een vergoeding gelijk aan de B.T.W. over het totaal. Over de waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

in overleg met de huidige gebruiker, doch zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.695 p.m. Verhuurd
Wijk
Voorburg Midden
Locatie
winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2273 LE Voorburg
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1992
Totaaloppervlakte
131m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Frans Mortelmansstraat 2", "zipCode": "2273 LE", "city": "Voorburg", "lat": 52.0759429, "lng": 4.3614137 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?