Herenstraat 85 a, Voorburg

Vraagprijs   € 1.795 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een volledig intern en extern gerenoveerde winkel- / praktijkruimte, gelegen op begane grond, in het historische hart van het winkelgebied van Voorburg.

Stand en ligging:

onderhavige winkelruimte is gelegen nabij de kerk aan een wandelpromenade in het gezellige, historische centrum van Voorburg. In de directe omgeving is een diversiteit te vinden van lokale detailhandel, landelijke winkelketens, horeca en kunst.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak omvat 116 m² gelegen op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 5 meter.

Gebruik:

het object mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, doch gebruik als publieksgerichte dienstverlening is ook mogelijk (kapsalon, schoonheidssalon, nagelstudio en reisbureau).

Parkeergelegenheid:

het te huren object beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch aan de openbare weg zijn er in voldoende mate parkeermogelijkheden aanwezig met een parkeerschijf (2 uur).

Bereikbaarheid:

zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is onderhavige locatie goed bereikbaar. De rijkswegen A4, A12 en A13 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Op loopafstand ligt het N.S. station Voorburg en de buslijnen 23, 45 en 46.

Energieprestatiecertificaat:

A label.

Opleveringsniveau:

het object zal casco worden verhuurd, doch is voorzien van:

- authentieke pui;
- entree met gemeenschappelijk voorportaal;
- glad afgewerkte wanden;
- glad afgewerkte betonvloer;
- gestuukte plafonds met LED verlichting;
- diverse bovenlichten voor daglichttoetreding;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- toilet;
- aansluitpunten voor aan te brengen pantry.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.795, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren niet voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet-informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.795 p.m. Verhuurd
Wijk
Voorburg Oud
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2271 CC Voorburg
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1800
Totaaloppervlakte
116m²
Verdiepingen
1
Front breedte
500

Locatie

[ { "address": "Herenstraat 85", "zipCode": "2271 CC", "city": "Voorburg", "lat": 52.0674655, "lng": 4.3640442 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?