van Sevenbergestraat 74, Voorburg

Vraagprijs   € 995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een autostallingsruimte met opslagmogelijkheden gelegen onder twee lagen woonappartementen met een ingesloten achterplaats.

Verhuurder wil de ruimte in huidige staat verhuren, doch zal vooraf de achterplaats laten opschonen en de vochtschade aan het plafond in de ruimte zelf laten repareren.

Locatie:

deze autostallingsruimte met opslagmogelijkheden bevindt zich in een rustige straat in een gegoede woonomgeving van de wijk Voorburg Noord. Meerdere speeltuinen, een park, openbaar vervoer (trein, bus, tram en randstadrail) en de uitvalswegen (A4, A12, en A13) zijn in de directe nabijheid aanwezig. Tevens is dit object op loopafstand van het bedrijvige Beatrixkwartier. Binnen 5 autominuten ben je bij het winkelcentrum Koningin Julianaplein in Voorburg of het winkelgebied Theresiastraat in Den Haag. Het centrum van Den Haag ligt 10 autominuten verwijderd van deze locatie.

VVO:

het Verhuurbaar Vloer Oppervlak is gelegen op de begane grond en omvat circa 80,00 m2.
Genoemd metrage is gemeten volgens de NEN 2580 meetinstructie.

Buitenruimte:

de ingesloten achterplaats omvat circa 50,00 m2.

Gebruik:

de aangeboden ruimte is uitsluitend bedoeld voor autostalling en lichte opslagdoeleinden. Iedere vorm van productie, materiaalbewerking of assemblage is uitgesloten.

Opleveringsniveau:

de ruimte wordt casco verhuurd, doch is eenmalig voorzien van:
- 2 x houten vouwdeuren aan de voorzijde;
- 2 x houten vouwdeuren aan de achterzijde;
- onafgewerkte betonvloer;
- toilet en douche;
- eigen elektra en wateraansluiting (geen gasaansluiting).

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Parkeergelegenheid:

dit object beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch aan de openbare weg zijn in redelijke mate parkeermogelijkheden aanwezig.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 995, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren niet voor belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden)

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor water en elektra-aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

zekerheidsstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over de waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 995 p.m. Verhuurd
Wijk
Voorburg Noord noord
Locatie
woonomgeving
Postcode
2274 PM Voorburg
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
1930
Totaaloppervlakte
80m²

Locatie

[ { "address": "van Sevenbergestraat 74", "zipCode": "2274 PM", "city": "Voorburg", "lat": 52.0759779, "lng": 4.3440823 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?