Gravestraat 6, Wassenaar

Vraagprijs   € 2.995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

LICHTE HORECA behoort tot de mogelijkheid!

Algemeen:

het betreft hier een winkel-/kantoorruimte met ruime opslagmogelijkheden, gelegen op de begane grond aan de Gravestraat nabij de molen van Wassenaar Centrum. De bevoorrading is ook via de achterzijde benaderbaar. Lichte horeca mogelijkheid aanwezig.

Stand en ligging:

direct om de hoek van deze locatie, bevinden zich diverse gerenommeerde winkels zoals: Hema, Etos, Kruidvat, Blokker, Intertoys en ICI Paris. Op het plein schuin tegenover de winkel zijn ook de Rabobank, ABN-AMRO, ING en Van Lanschot gehuisvest. Tevens zijn er tal van plaatselijke winkeliers, restaurantjes en andere sfeervolle horecagelegenheden gevestigd.

Verhuurbaar vloeroppervlak:

de totaal netto verhuurbare ruimte omvat 237 m², is als volgt onderverdeeld.

begane grond 140,00 m2 winkel-/kantoorruimte;
begane grond 66,00 m2 kantoor, pantry en opslag;
begane grond 15,20 m2 garage/opslagruimte;
entresol 30,70 m2 opslagruimte.

Het object beschikt over meer bruikbare ruimte dan het verhuurbaar vloeroppervlak aangeeft. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 5 meter front.

Bestemming:

het object valt binnen het vigerende bestemmingsplan onder ‘centrumdoeleinden’, artikel 6. Op grond van dit artikel zijn de navolgende functies op de begane grond toegestaan:

a. kantoren;
b. dienstverlening;
c. maatschappelijke doeleinden;
d. dag horeca (onder voorwaarden);
e. detailhandel.

Energieprestatiecertificaat:

B-label.

Parkeergelegenheid:

de parkeermogelijkheden zijn uitstekend, want in het centrum is sprake van een blauwe zone. Zowel in de parkeergarage (De Luifelbaan) als op straat geldt twee uur gratis parkeren bij gebruik van een blauwe kaart. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur en in het centrum aanwezig.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn o.a. de navolgende voorzieningen in het gehuurde aangebracht:

- pui met glazen toegangsdeur;
- elektrische rolhek achter pui;
- meterkast met gedeelde nutsvoorzieningen;
- basis elektrische installatie;
- cv-gasinstallatie met radiatoren;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- airco-unit;
- pantry met warmwatervoorziening;
- toilet;
- magazijn met stellingen;
- garage met overheaddeur en loopdeur;
- achteringang voor bevoorrading.

Onderhoud en/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.995, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht afgegeven door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden voor het einde van elke vaste periode van 5 jaar).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de bankgarantie ter hand heeft gesteld (of een waarborgsom heeft voldaan) en de eerste huurbetaling heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.995 p.m. Verhuurd
Wijk
Dorp Wassenaar
Locatie
stadscentrum / dorpskern, woonomgeving
Postcode
2242 HX Wassenaar
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1923
Totaaloppervlakte
237m²
Verdiepingen
1
Front breedte
500

Locatie

[ { "address": "Gravestraat 6", "zipCode": "2242 HX", "city": "Wassenaar", "lat": 52.1422367, "lng": 4.3955743 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?