Langstraat 125, Wassenaar

Vraagprijs   € 2.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een representatieve turn-key winkelruimte van 125 m² gelegen op een mooie locatie aan de Langstraat, de hoofdwinkelstraat van Wassenaar.

Stand en ligging:

in de omgeving van het object bevinden zich diverse gerenommeerde winkels zoals: Hema, Etos, Kruidvat, Blokker, Intertoys en ICI Paris. Op het plein naast de winkel zijn ook de Rabobank, ABN-AMRO, ING en Van Lanschot gehuisvest. Tevens zijn er tal van plaatselijke winkeliers, restaurantjes en andere sfeervolle horecagelegenheden gevestigd, waardoor de Langstraat een gevarieerd en gezellig karakter heeft.

Verhuurbaar vloeroppervlak :

de totaal netto verhuurbare ruimte omvat 125 m², in zijn geheel gelegen op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

circa 4 meter front.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.

Parkeergelegenheid:

de parkeermogelijkheden zijn uitstekend, want in het centrum is sprake van een blauwe zone. Zowel in de parkeergarage (De Luifelbaan) als op straat geldt twee uur gratis parkeren met behulp van een blauwe kaart. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in het centrum aanwezig.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn de navolgende voorziening in het gehuurde aangebracht:

- gemoffeld aluminium pui met elektrische schuifdeuren;
- zonnescherm;
- elektrische rolhek achter pui;
- meterkast met gedeelde nutsvoorzieningen;
- tussenmeters (worden) aangebracht;
- basis elektrische installatie;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- deels afgetimmerde, deels gestuukte wanden;
- houten plafonds met inbouw daglichtarmaturen;
- toilet;
- pantry;
- betonvloer met PVC vloerafwerking;
- alarminstallatie;
- paskamers (thans weg getimmerd).

Onderhoud en/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder.

Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per jaar:

€ 29.940, --

huurprijs per maand:

€ 2.495, --

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

aangezien er geen sprake is van zelfstandige bemetering van de nutsvoorzieningen, zal er voor het verbruik van gas, elektra en water een voorschotbedrag worden vastgesteld tussen partijen. Huurder voldoet dit voorschotbedrag aan verhuurder tegelijkertijd met de huurbetaling. Jaarlijks zal op basis van de werkelijke kosten een verrekening tussen huurder en verhuurder plaatsvinden.

huurprijsbetaling :

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht afgegeven door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden voor het einde van elke vaste periode van 5 jaar).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/ waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde (niet direct verrekenbare) B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de bankgarantie ter hand heeft gesteld (of een waarborgsom heeft voldaan) en de eerste huurbetaling heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Dorp Wassenaar
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2242 KL Wassenaar
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1990
Totaaloppervlakte
125m²
Verdiepingen
1
Front breedte
400

Locatie

[ { "address": "Langstraat 125", "zipCode": "2242 KL", "city": "Wassenaar", "lat": 52.1427335, "lng": 4.3958507 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?