Langstraat 58, Wassenaar

Vraagprijs   € 1.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte gelegen aan de voorzijde van de Brinkhof Passage aan de Langstraat, de hoofdwinkelstraat van Wassenaar.

Brinkhof Passage:

de Brinkhof Passage is een kleinschalige winkelpassage die de Langstraat verbindt met een groot parkeerterrein aan de Schelpsloot. Dit terrein biedt ruime parkeergelegenheid alwaar met de parkeerschijf kan worden geparkeerd. In de Brinkhof Passage zijn gevestigd:

nummer 56 Boeketterie Wassenaar
nummer 56e Slingers Sieraden
nummer 56f Slagerij Wassenaar
nummer 56g De Wassenaarsche Viswinkel
nummer 58 TE HUUR
nummer 58b de Loos & Schrijver Advocaten
nummer 58d Passage Kledingreparatie/Stomerij
nummer 58f La Baguette
nummer 58g Ben’s Menshop

Locatie:

in de Langstraat bevinden zich diverse gerenommeerde winkels zoals: Hema, Etos, Kruidvat, Blokker, Intertoys en ICI Paris. Aan het uiteinde van de Langstraat zijn ook de Rabobank, ABN-AMRO, ING en Van Lanschot gehuisvest. Tevens zijn er tal van plaatselijke winkeliers, restaurantjes en andere sfeervolle horecagelegenheden gevestigd, waardoor de Langstraat een gevarieerd en gezellig karakter heeft.

VVO:

het totaal Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat circa 58,00 m², in zijn geheel gelegen op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 .

Frontbreedte:

Langstraat circa 4,5 meter front.
Passage-zijde circa 12 meter front.

Gebruik:

conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte.

Parkeergelegenheid:

de parkeermogelijkheden zijn uitstekend, want in het centrum is sprake van een blauwe zone. Zowel in de parkeergarage (De Luifelbaan) als de garage onder de HEMA als op straat geldt twee uur gratis parkeren met
behulp van een blauwe kaart. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in het centrum aanwezig.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn de navolgende voorzieningen in het gehuurde aangebracht:

- twee entrees (Langstraat + Passage);
- meterkast met eigen elektrameter;
- gedeelde gas- en watermeters;
- gedeelde cv gasinstallatie;
- betonvloer voorzien van een tegelvloer;
- pantry met elektrische warmwaterboiler;
- toilet.

Onderhoud en/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per jaar:

€ 17.940, -- te vermeerderen met de B.T.W.

huurprijs per maand:

€ 1.495, -- te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

servicekosten:

er is sprake van een eigen elektra-aansluiting met meter. Voor wat betreft gas- en waterverbruik zijn er tegelijk met de huurbetaling servicekosten verschuldigd, waarin tevens naar rato de algemene gebruikskosten voor de passage-ruimte zijn begrepen. Het voorschotbedrag omvat € 75, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.. Jaarlijks zal op basis van de werkelijke kosten een verrekening tussen partijen plaatsvinden.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht afgegeven door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden voor het einde van elke vaste periode van 5 jaar).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom en de eerste huurbetaling heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Dorp Wassenaar
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2242 KN Wassenaar
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1972
Totaaloppervlakte
58m²
Verdiepingen
1
Front breedte
1650

Locatie

[ { "address": "Langstraat 58", "zipCode": "2242 KN", "city": "Wassenaar", "lat": 52.1434633, "lng": 4.3940019 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?