Rijksstraatweg 370 a, Wassenaar

Vraagprijs   € 1.395 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier twee geschakelde kleinschalige winkelruimten (Rijksstraatweg 370a / Van Zuylen van Nijeveltstraat 1c) aan de ventweg langs de N44 (Den Haag - Amsterdam). Alhoewel de voorkeur van verhuurder uitgaat naar verhuur van beide units aan één huurder zijn de units ook zelfstandig te huur.

Locatie:

gelegen aan een ventweg van de N44 op de hoek met Van Zuylen van Nijeveltstraat aan de rand van Wassenaar. Deze locatie kenmerkt zich naast een gegoede woon-omgeving ook als plek waar kleinschalige bedrijvigheid plaatsvindt zowel retail als dienstverlenende bedrijven.

Thans is de ruimte goed zichtbaar vanaf de N44. Op termijn is het de bedoeling om de ventweg te voorzien van een geluidsscherm. Wanneer dit daadwerkelijk wordt uitgevoerd is onbekend.

VVO:

het totaal Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat 64,10 m², geheel op de begane grond gesitueerd.
Onderhavig metrage is als volgt onderverdeeld:

Rijksstraatweg 370a 36,00 m2
Van Zuylen van Nijeveltstraat 1c 28,10 m2

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Hofcamp 2013. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “gemengd - 1” (artikel 7), waarbij onder meer de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. bedrijven, categorie A;
b. ateliers;
c. dienstverlening;
d. maatschappelijke doeleinden;
e. kantoor zonder baliefunctie.

Frontbreedte:

Rijksstraatweg 370a 10,50 m1
Van Zuylen van Nijeveltstraat 1c 06,60 m1

Energielabel:

A+ label (geldig tot 20 januari 2032).

Parkeergelegenheid:

in de directe omgeving van het object zijn in redelijke mate parkeermogelijkheden aan de openbare weg.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt is een casco verhuur, doch mede door voorgaande huurder(s) zijn de navolgende voorzieningen in het gehuurde aangebracht:

Rijksstraatweg 370a:

- entree op hoek gelegen;
- eigen gas, elektra en wateraansluiting;
- toilet;
- pantry;
- Cv-gasinstallatie (combi);
- zonneschermen aan buitenzijde (elektrisch);
- dubbel glas.

Van Zuylen van Nijeveltstraat 1c:

- eigen gas, elektra en wateraansluiting;
- toilet;
- pantry met warmwaterboiler;
- geen CV, wel aansluiting voor gaskachel.

Onderhoud en/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs beide units : € 1.395, -- per maand;
huurprijs nr. 370a : € 795, -- per maand;
huurprijs nr. 1c : € 695, -- per maand.

Opmerking bij deelverhuur:

bij deelverhuur zal eerst de Van Zuylen Van Nijeveltstraat 1c verhuurd dienen te zijn, alvorens de Rijkstraatweg 370a separaat zal worden verhuurd.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

servicekosten:

geen. Huurder dient per datum sleuteloverdracht zorg te dragen voor aansluiting op – en rechtstreekse betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht afgegeven door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, dee waarborgsom en de eerste huurbetaling heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.395 p.m. Verhuurd
Wijk
De Deijl
Locatie
woonomgeving
Postcode
2242 AD Wassenaar
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1923
Totaaloppervlakte
64m²
Verdiepingen
1
Front breedte
1710

Locatie

[ { "address": "Rijksstraatweg 370", "zipCode": "2242 AD", "city": "Wassenaar", "lat": 52.1386267, "lng": 4.4078586 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?