Stadhoudersplein 12, Wassenaar

Vraagprijs   € 1.395 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kleinschalige winkelruimte op de begane grond met een achteruitgang. Onderhavige ruimte is thans nog in gebruik bij Liens, doch deze zal per 31 maart 2022 de winkelruimte leeg en ontruimd opleveren.

Locatie:

onderhavige winkelruimte is gelegen aan een kleinschalig buurt-/wijk verzorgend winkelplein in Wassenaar. In de directe omgeving zijn zowel lokale detaillisten (Alkemade Optiek, Hairstudio Rembrandt, Koetshuysch Kaas, Bloemerie Wassenaar) als landelijke winkelketens (AH, Aldi, Gall & Gall en Etos) gesitueerd.

VVO:

uit de aanwezige Meetstaat blijkt het hieronder aangegeven Verhuurbaar Vloer Oppervlak:

begane grond 53,00 m2 winkelruimte (BVO 57,00 m2);
De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 .

Frontbreedte:

4,92 m1

Nutsvoorzieningen:

het object beschikt over eigen nutsvoorzieningen (gas, elektra en water). Huidige huurder heeft geen cv-gasinstallatie aangebracht en verwarmd de ruimte met eigen elektrische elementen.

Bestemming:

het object valt binnen het bestemmingsplan Hofcamp 2013. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “gemengd – 3” (artikel 9), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. ateliers;
b. detailhandel;
c. dienstverlening;
d. horeca ‘licht’;
e. kiosk;
f. maatschappelijke doeleinden.

Opleveringsniveau:

verhuurder verhuurt de ruimte in huidige staat, ontdaan van alle roerende zaken, doch inclusief:

- aluminium pui met enkelglas;
- achterdeur;
- toilet;
- pantryblok met elektrische boiler;
- meterkast met:
• groepenkast;
• elektrameter;
• gasmeter;
• watermeter;
• aansluitpunt KPN.

Energielabel:

E-label (geldig tot 8 mei 2031).

Parkeergelegenheid:

in de directe omgeving van het object zijn in voldoende mate parkeermogelijkheden aanwezig (vrij parkeren, betaald parkeren en parkeren met de blauwe schijf).

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.395, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperiodes van telkenmale 5 jaar opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

- voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.395 p.m. Verhuurd
Wijk
Zijlwatering en haven
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2241 EB Wassenaar
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1968
Totaaloppervlakte
53m²
Verdiepingen
1
Front breedte
492

Locatie

[ { "address": "Stadhoudersplein 12", "zipCode": "2241 EB", "city": "Wassenaar", "lat": 52.1448595, "lng": 4.4044506 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?