Turfschipper 30, Wateringen

Vraagprijs   € 1.025 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

betreft hier een kleinschalige bedrijfsunit op hoek gelegen met kantoor en eigen parkeergelegenheid.

Stand en ligging:

de bedrijfsruimte met kantoor is gelegen op het bedrijventerrein Wateringse Veld te Wateringen pal op de grens van Den Haag. Via de N211 is dit gebied perfect ontsloten naar de A-4 en zodoende op het gehele Rijkswegennet. Ook bereikt men via de N211 eenvoudig het centrum van Den Haag. Op dit inmiddels grotendeels ontwikkelde bedrijventerrein vindt men bedrijvigheid van allerlei soort, groothandel, opslag, showroom, doch geen zware industrie.

Verhuurbaar oppervlak:

begane grond: circa 70 m² bedrijfsruimte/keuken
1e verdieping: circa 70 m² kantoorruimte
totaal circa 140 m² BVO

N.B. Genoemde metrages zijn handmatig ingemeten en derhalve indicatief. Het is advies aan potentiële kandidaten de ruimte voor het aangaan van een huurovereenkomst zelf na te meten.

Gebruik:

onderhavige ruimte mag worden gebruikt conform artikel 7:230a BW en is bij uitstek geschikt voor opslag, groothandel e/o lichte assemblage. Iedere vorm van productie binnen het gehuurde is onderhevig aan vergunningen en zal door huurder dienen te worden getoetst bij de plaatselijke overheid.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen op het voorliggende terrein. Tevens zijn er in de directe omgeving nog vrije parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

de ruimte zal casco worden opgeleverd, doch inclusief:

- toilet op begane grond;
- eigen nutsvoorzieningen;
- elektrisch bedienbare overheaddeur;
- industriële TL verlichting;
- betonnen vloer op begane grond;
- CV gasinstallatie met radiatoren;
- systeemplafond op 1e verdieping;
- houten trap naar 1e verdieping.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 12.300, -- per jaar (€ 1.025, -- per maand) te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur (zie bijlage).

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een doorlopende huurincasso.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen. Doch dient wel een vast bedrag ad € 75, -- per maand inclusief B.T.W. te voldoen aan verhuurder ten behoeve van het beheer van:

- onderhoud buitenterrein;
- onderhoud groenvoorziening;
- glasverzekering;
- raambewassing;
- administratiekosten.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en de hierover toekomstig, niet verrekenbare B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.025 p.m. Verhuurd
Wijk
Bedrijventerrein Wateringen
Locatie
bedrijventerrein
Postcode
2292 JA Wateringen
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
1999
Totaaloppervlakte
140m²

Locatie

[ { "address": "Turfschipper 30", "zipCode": "2292 JA", "city": "Wateringen", "lat": 52.0162781, "lng": 4.2915119 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?