Westerschelde 371, Zoetermeer

Vraagprijs   € 2.050 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

OVERNAME HORECA EXPLOITATIE (Goodwill/inventaris).

het betreft hier een tussen-horecaruimte op de begane grond met een terras deel uitmakende van het winkelcentrum Oosterheem te Zoetermeer. Thans is de ruimte in gebruik door het Roti Center concept. Huidige gebruiker heeft aangegeven diens exploitatie ter plaatse te willen overdoen.

Verhuurder heeft aangegeven diens medewerking te willen verlenen en geeft er de voorkeur aan om met een opvolgend huurder een nieuwe huurovereenkomst aan te gaan.

Locatie:

Winkelcentrum Oosterheem in Zoetermeer is het kloppend hart van de wijk. U vindt er verschillende supermarkten (Aldi, Hoogvliet, Jumbo), een breed assortiment aan winkels en restaurants, en tal van voorzieningen (een gezondheidscentrum, kinderdag-verblijf, sportschool, bibliotheek, etc.). Ook kunt u uw haar laten knippen in een van de kapsalons, of gebruik maken van een sleutelservice.

De locatie middenin de woonwijk geeft een goed uitgangspunt om buurtgenoten te ontmoeten en mee te doen aan de verschillende georganiseerde activiteiten. De winkels centreren zich aan een groot plein, met aangrenzend ook een gezellig café. De restaurants, met elk hun eigen karakter, liggen aan het water.

Winkelcentrum Oosterheem is te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer. Parkeren kan gratis in een overdekte parkeergarage. Tramhalte Oosterheem bevindt zich op loopstand.

Openingstijden winkelcentrum:

Maandag 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag 09:00 – 18:00 uur
Woensdag 09:00 – 18:00 uur
Donderdag 09:00 – 18:00 uur
Vrijdag 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag 12:00 – 17:00 uur

Albert Heijn en ook het Roti Center zijn geopend tot 21:00 uur.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak omvat:

97 m² horecaruimte op de begane grond;
54 m2 terras voor de breedte van de pui.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

11,80 meter.

Gebruik:

de begane grond mag worden gebruikt conform artikel 7:290 BW als detailhandelsruimte, thans dus in gebruik voor lichte horeca.

Parkeergelegenheid:

Oosterheem is goed bereikbaar met de auto. Routenet kan worden gebruikt om de snelste route te bepalen.
Gebruik als eindbestemming Oosterheemplein. De auto kan gratis worden geparkeerd in de parkeergarage onder het winkelcentrum. Let op: hier geldt een blauwe zone. Er dient dus een blauwe parkeerschijf te worden gebruikt.

Openbaar vervoer:

Oosterheem is uitstekend bereikbaar via Randstad Rail. De OV-reisplanner kan voor uw reisdetails worden gebruikt. Gebruik hiervoor Randstad Rail halte Oosterheem.

Opleveringsniveau/overname:

het object wordt casco verhuurd, doch huurder heeft de ruimte ingericht en afgewerkt zoals deze thans
is en welke inrichting en afwerking naast de exploitatie ter overname wordt aangeboden.

Energielabel:

A-label.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 6.150,61 per kwartaal (prijspeil mei 2019) te vermeerderen met de servicekosten, de promotiebijdrage en de over het totaal verschuldigde B.T.W.

promotiebijdrage:

€ 316,13 per kwartaal te vermeerderen met de B.T.W.

voorschot servicekosten:

€ 375, -- per kwartaal te vermeerderen met de B.T.W.

N.B. bovenbedoelde servicekosten zijn verschuldigd voor het feit dat de ruimte deel uit maakt van het winkelcentrum. De verbruikskosten voor gas, elektra en water zijn hierin niet begrepen.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

overnamesom:

ten behoeve van de overname goodwill/inventaris hanteert de huidige gebruiker een bedrag ad € 89.500, --, indien en voor zover noodzakelijk te vermeerderen met de B.T.W.

financiële stukken:

bij concrete interesse is het mogelijk inzage te krijgen in de jaarcijfers van Roti Center over de jaren 2018, 2017 en 2016. Deze stukken zijn bij ons kantoor in bezit.

inventaris:

bij concrete interesse is het eveneens mogelijk om via ons kantoor een inventarislijst te ontvangen.

huurprijsbetaling: per kwartaal vooruit via een automatische doorlopende incassomachtiging.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst per 1 mei 2020, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.


zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten, promotiekosten en een vergoeding gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012 aangepast aan de wensen van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.050 p.m.
Wijk
Oosterheem-Noord-Oost
Locatie
winkelcentrum
Postcode
2721 NN Zoetermeer
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
2012
Totaaloppervlakte
97m²
Verdiepingen
1
Front breedte
1180

Locatie

[ { "address": "Westerschelde 371", "zipCode": "2721 NN", "city": "Zoetermeer", "lat": 52.0596737, "lng": 4.539801 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?