Bankastraat 93 A, Den Haag

Vraagprijs   € 2.495 p.m.  

Onder bod Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte met toilet en pantry op de begane grond. Het object is sinds geruime tijd in gebruik geweest als bakkerswinkel.

Locatie:

de Bankastraat in Den Haag, gelegen in de prachtige Archipelbuurt, straalt een unieke charme uit die zowel bewoners als bezoekers aantrekt. Deze sfeervolle winkelstraat is omgeven door statige herenhuizen en historische architectuur, wat een vleugje nostalgie toevoegt aan het winkelen. Met een mix van boetieks, speciaalzaken en gezellige cafés biedt de Bankastraat een diversiteit aan winkel- en eetgelegenheden. Hier vind je lokale ambachtslieden die hun ambachtelijke producten aanbieden, van curiosa tot unieke interieurdecoraties. De straat ademt een ontspannen sfeer uit, waar klanten kunnen genieten van persoonlijke service en een rustige winkelervaring, ver weg van de drukte van grotere commerciële gebieden. Tijdens het winkelen kunnen bezoekers ook genieten van de prachtige omgeving, met groene parken en historische gebouwen in de buurt. Of het nu gaat om een ontspannen middag winkelen of een rustige wandeling door de buurt, de Bankastraat biedt een welkome afwisseling en een unieke winkelervaring in het hart van Den Haag.

Energieprestatiecertificaat:

energielabel B (geldig tot 15 januari 2034).

Verhuurbaar oppervlak (VVO):

het verhuurbaar vloeroppervlak omvat totaal 85,20 m² en is geheel op de begane grond gelegen.
De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

ca. 5,48 m1.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Archipelbuurt e.o. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 1” (artikel 4), waarbij onder meer de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. bedrijven categorie A (lijst van bedrijfsactiviteiten);
d. horeca categorie I (onder voorwaarden);
e. maatschappelijke doeleinden.

Voor inzage in het gehele bestemmingsplan verwijzen wij naar: ruimtelijkeplannen.nl.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Bankastraat, Nassauplein, Kerkhoflaan) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte zal casco worden verhuurd, doch is voorzien van:

- toilet;
- pantry;
- Cv-gasinstallatie;
- eigen gas, elektra en wateraansluiting;
- monumentale plafonds.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.495, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren gezamenlijk voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van de aanwezige nutsvoorzieningen.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid van de huurder van verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.495 p.m. Onder bod
Wijk
Archipelbuurt
Locatie
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum, in_residental_area
Postcode
2585 EJ Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1879
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
85m²
Verdiepingen
1
Front breedte
548
Oplevering
per direct

Locatie

[ { "address": "Bankastraat 93", "zipCode": "2585 EJ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0921473, "lng": 4.3039668 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?