Over Reibestein Bedrijfshuisvesting

Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting Den Haag

Reibestein Bedrijfshuisvesting, aangenaam!

Reibestein Bedrijfshuisvesting is een dynamische onderneming die zich volledig heeft toegespitst op de huisvesting van het midden- en kleinbedrijf. Wij staan bekend als de winkelspecialist, maar ook voor advisering van kantoor- en bedrijfsruimte bent u bij ons aan het juiste adres.

Reibestein Bedrijfshuisvesting opereert onafhankelijk en geheel zelfstandig, doch kan in voorkomende gevallen terugvallen op expertise die het netwerk biedt.

Reibestein Bedrijfshuisvesting, opgericht in 2000, mag in haar bestaan terugblikken op behoorlijk succesvolle jaren, waarin wij vele zelfstandig ondernemers, instituten, banken en andere cliënten naar tevredenheid hebben begeleid met hun huisvestingsproblematiek.

Onn Reibestein

Onno Reibestein RM RT

Registermakelaar en taxateur

Onno Reibestein is een NVM beëdigde, VastgoedCert gecertificeerde, NRVT gecertificeerde registermakelaar en taxateur met meer dan 32 jaar ervaring in het bedrijfsmatig vastgoed. Hij is geboren en getogen in Den Haag en heeft hier niet alleen zijn opleiding genoten maar ook zijn beroepservaring opgedaan.

070 - 331 97 99
06 - 5465 29 16
onno@reibestein.nl


Yvonne van Dijk

Yvonne van Dijk

Makelaars-assistente

Yvonne van Dijk is makelaars-assistente en officemanager bij Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting met meer dan 30 jaar werkervaring in de vastgoedwereld. Ook Yvonne is geboren en getogen in Den Haag en heeft haar vastgoedopleiding in de praktijk genoten bij diverse grote en middelgrote organisaties. 

070 - 331 97 99
yvonne@reibestein.nl