Over Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting

Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting Den Haag

Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting, aangenaam!

Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting is een dynamische onderneming die zich volledig heeft toegespitst op de huisvesting van het midden- en kleinbedrijf. Wij staan bekend als de winkelspecialist, maar ook voor advisering van kantoor- en bedrijfsruimte bent u bij ons aan het juiste adres.

Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting opereert onafhankelijk en geheel zelfstandig, doch kan in voorkomende gevallen terugvallen op expertise die het netwerk biedt.

Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting, opgericht in 2000, mag in haar bestaan terugblikken op behoorlijk succesvolle jaren, waarin wij vele zelfstandig ondernemers, instituten, banken en andere cliënten naar tevredenheid hebben begeleid met hun huisvestingsproblematiek.

Onn Reibestein

Onno Reibestein RM RT

Registermakelaar en taxateur

Onno Reibestein is een NVM beëdigde, VastgoedCert gecertificeerde, NRVT gecertificeerde registermakelaar en taxateur met meer dan 32 jaar ervaring in het bedrijfsmatig vastgoed. Hij is geboren en getogen in Den Haag en heeft hier niet alleen zijn opleiding genoten maar ook zijn beroepservaring opgedaan.

070 - 331 97 99
06 - 5465 29 16
onno@reibestein.nl


Yvonne van Dijk

Yvonne van Dijk

Makelaars-assistente

Yvonne van Dijk is makelaars-assistente en officemanager bij Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting met meer dan 30 jaar werkervaring in de vastgoedwereld. Ook Yvonne is geboren en getogen in Den Haag en heeft haar vastgoedopleiding in de praktijk genoten bij diverse grote en middelgrote organisaties. 

070 - 331 97 99
yvonne@reibestein.nl

Peter Wientjes

Peter Wientjens RT MRICS

Registertaxateur en gerechtelijk deskundige

Peter Wientjens is een NVM beëdigde, VastgoedCert gecertificeerde, NRVT gecertificeerde registertaxateur en heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van particuliere en commerciële makelaardij. Peter Wientjens heeft zich thans volledig toegelegd op het taxeren van commercieel vastgoed en heeft hiervoor alle denkbare predicaten. Naast het feit dat hij RICS taxateur is, is hij onlangs ook gekwalificeerd als gerechtelijk deskundige, waardoor hij bij gerechtelijke geschillen taxatie rapporten uit mag brengen ter verdediging van standpunten.

070 - 331 97 99
peter@reibestein.nl