Denenburg 49, Den Haag

Vraagprijs   € 1.895 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een dienstverlening-/praktijkruimte op de begane grond met als speciale aanduiding ‘sport’.
De ruimte wordt casco verhuurd en is per direct beschikbaar.

Locatie:

het object is gelegen midden in de wijk Mariahoeve te Den Haag en maakt deel uit van een voormalige winkelstrip. Thans zijn hier op een kapper en een horecaonderneming na, voornamelijk dienstverlenende bedrijven gevestigd, zowel zakelijk als medisch. In de directe nabijheid is het winkelcentrum Het Kleine Loo gesitueerd met veel retail-vestigingen die voorzien in de primaire levensbehoefte.

Bereikbaarheid:

het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer door de ligging ten opzichte van de randweg de N14 welke rechtstreeks leidt naar het verkeersknooppunt ‘Prins Clausplein’. De rijkswegen A12 (Den Haag - Utrecht), A13 (Den Haag - Rotterdam) en A4 (Den Haag - Amsterdam) liggen hierdoor op enkele rijminuten afstand.

Het NS station Mariahoeve ligt op enkele minuten loopafstand als ook de stopplaatsen van tramlijn 6 en buslijn 24. Beide lijnen verbinden de binnenstad van Den Haag met deze locatie.

Verhuurbaar oppervlak (VVO):

Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat totaal 120,00 m², in zijn geheel op de begane grond gelegen.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

10,70 m1.

Energieprestatiecertificaat:

C-label (geldig tot 27 juni 2032).

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Mariahoeve. Binnen dit plan staat het object aangeduid als "gemengd - 1” met functieaanduiding ‘sport’ (artikel 5), waarbij onder meer de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. bedrijven, cat. A en B (staat van bedrijfsactiviteiten);
b. culturele voorzieningen;
c. dienstverlening;
d. horeca ‘licht’;
e. welzijnsvoorzieningen.

Voor inzage in het gehele bestemmingsplan verwijzen wij naar: ruimtelijkeplannen.nl.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in voldoende mate onbetaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte zal casco worden verhuurd met een (gemeenschappelijk) toilet en water en stroomvoorzieningen (geen gasaansluiting).

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.895, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren niet voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van de aanwezige nutsvoorzieningen.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid van de huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.895 p.m.
Wijk
Mariahoeve en Marlot
Locatie
in_residental_area
Postcode
2591 AA Den Haag
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
1966
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
120m²
Oplevering
per direct

Locatie

[ { "address": "Denenburg 49", "zipCode": "2591 AA", "city": "Den Haag", "lat": 52.089815, "lng": 4.3562222 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?