Denneweg 14 H, Den Haag

Vraagprijs   € 1.500 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een recent volledig intern luxe gerenoveerde kleinschalige kantoor-/praktijk-/atelierruimte. Er is sprake van een turn-key oplevering.

Locatie:

de kantoor-/praktijk-/atelierruimte is gelegen in het episch centrum van Buurtschap 2005 aan de verbindingsstraat tussen de Denneweg en de Kazernestraat en de Nieuwe Schoolstraat. In het verlengde van de Denneweg ligt enerzijds de winkelstraat Frederikstraat en anderzijds De Vos in Tuinstraat en het Lange Voorhout, waar o.a. het luxe 5-sterren Hotel Des Indes is gevestigd. De Denneweg is één van de zeer mooie winkelstraten in het oude centrum. Hier bevinden zich modewinkels als Own & Club, Black Luxury Fashion, White, Senso, Donna Tienda en diverse horecagelegenheden zoals de populaire restaurants Oker, Vascobelo, Walter Benedict en de wijnbar Bouzy. Tevens zijn aan de Denneweg o.a. Paul Warmer, Aveda, wijnkoperij de Gouden Ton en Betjeman & Barton gehuisvest.

VVO:

het Verhuurbaar Vloer Oppervlak (VVO) omvat circa 77 m² verdeeld over begane grond.
De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. Er is geen meetstaat aanwezig.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Binnenhof e.o. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 3” (artikel 7), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. cat. A en B bedrijven (staat van bedrijven);
b. dienstverlening / kantoor (onder voorwaarden);
c. kantoor;
d. maatschappelijke doeleinden;
e. detailhandel;
f. horeca cat. 1 (onder voorwaarden).

Voor inzage in het volledige bestemmingsplan verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

Energieprestatiecertificaat:

energielabel A+++ (geldig tot 9 januari 2033).

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Denneweg, Kazernestraat, Nieuwe Schoolstraat, Hooikade) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. De parkeergarages Museumkwartier (Den Haag) en Q-Park Malieveld liggen op loopafstand.

Opleveringsniveau:

het object wordt casco verhuurd, doch is na renovatie door verhuurder eenmalig voorzien van:

- eigen entree met glazen pui;
- houten openslaande deuren;
- eigen nutsvoorzieningen;
- gestuukte wanden en plafonds;
- visgraat PVC vloer met plint en zwarte bies;
- spot-verlichting met dimmers;
- luxe pantry (koel-/vrieskast, vaatwasser, Quooker);
- CV gasinstallatie met radiatoren;
- toilet.

Door de casco verhuur, is het onderhoud en vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties voor rekening van huurder. Deze voorzieningen en installaties blijven bij het einde van de huurovereenkomst achter in het gehuurde.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.500, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een met B.T.W. belaste huur en verhuur (zie bijlage).

huurprijsbetaling:

per kwartaal vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.500 p.m. Verhuurd
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum
Postcode
2514 CG Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1700
Totaaloppervlakte
77m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Denneweg 14", "zipCode": "2514 CG", "city": "Den Haag", "lat": 52.0846294, "lng": 4.312951 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?