Denneweg 21 a, Den Haag

Vraagprijs   € 1.995 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte met pantry, toilet en een kleine entresol in het achterhuis.

Optie huren lege winkelruimte:

thans is de ruimte in gebruik bij kinderkledingzaak “One First Step” en deze huurder heeft aangegeven de ruimte per 31 december 2023 leeg en ontruimd te willen opleveren.

Optie overname ‘going concern’:

de mogelijkheid bestaat ook om de kinderkledingzaak ‘going concern’ over te nemen. Indien hiervoor interesse bestaat gaat het om de overname van inboedel, website en voorraden en dan kan een eerdere overname datum worden overeengekomen. Bij concrete interesse zal er een direct contact worden gelegd tussen de gegadigde en de huidige exploitant.

Locatie:

het winkelpand is gelegen in het Buurtschap 2005 aan de Denneweg. In het verlengde van de Denneweg ligt enerzijds de winkelstraat de Frederikstraat en anderzijds De Vos in Tuinstraat en het Lange Voorhout. De Denneweg is één van de zeer mooie winkelstraten in het oude centrum. Hier bevinden zich modewinkels als Own & Club, Black Luxury Fashion, White, Senso, Donna Tienda en diverse horecagelegenheden zoals de populaire restaurants Oker, Vascobelo, Walter Benedict en de wijnbar Bouzy. Tevens zijn aan de Denneweg o.a. Paul Warmer, Aveda, wijnkoperij de Gouden Ton en Betjeman & Barton gehuisvest. Recht tegenover de winkel is het statige, 92 kamers tellende, vijf sterren Hotel Des Indes gevestigd.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak omvat circa 66 m² verdeeld over begane grond en entresol in het achterhuis:

begane grond circa 60 m² winkelruimte c.a.;
entresol circa 6 m² kantoorruimte.

Frontbreedte circa 5,5 meter.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. Er is geen meetstaat aanwezig.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Binnenhof e.o. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 1” (artikel 5), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. dienstverlening / kantoor (onder voorwaarden);
b. detailhandel;
c. lichte horeca (onder voorwaarden).

Voor inzage in het volledige bestemmingsplan verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

Energieprestatiecertificaat:

energielabel D (geldig tot 17 mei 2029).

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Denneweg, Frederikstraat, Hooikade) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. De parkeergarages Museumkwartier (Den Haag) en Q-Park Malieveld liggen op loopafstand.

Opleveringsniveau:

het gehele object wordt casco verhuurd, doch is voorzien van:

- toilet en pantry;
- eigen nutsvoorzieningen;
- basis elektrische installatie;
- glad afgewerkte wanden en plafonds;
- huidige pui;
- cv-gasinstallatie met radiatoren.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.995, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren niet voor een met B.T.W. belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

afhankelijk van de keuze van de kandidaat huurder. Voor een lege en ontruimde oplevering is de huuringangsdatum 1 januari 2024. Indien er sprake is van een overname ‘going concern’ kan dit in nader overleg veel eerder plaatsvinden.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.995 p.m.
Wijk
Wijk 28 Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2514 CC Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1930
Totaaloppervlakte
66m²
Verdiepingen
1
Front breedte
550

Locatie

[ { "address": "Denneweg 21", "zipCode": "2514 CC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0852096, "lng": 4.3125998 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?