Denneweg 75, Den Haag

Vraagprijs   € 2.495 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kleinschalige winkelruimte met pantry, toilet en een kleine kelder.

Onderhavige ruimte is thans in gebruik bij een herenkledingzaak, maar kan in overleg worden opgeleverd aan een opvolgend huurder.

Locatie:

het winkelpand is gelegen in het Buurtschap 2005 aan de Denneweg. In het verlengde van de Denneweg ligt enerzijds de winkelstraat de Frederikstraat en anderzijds De Vos in Tuinstraat en het Lange Voorhout, waar o.a. het luxe 5-sterren Hotel Des Indes is gevestigd. De Denneweg is één van de zeer mooie winkelstraten in het oude centrum. Hier bevinden zich modewinkels als Own & Club, Black Luxury Fashion, White, Senso, Donna Tienda en diverse horecagelegenheden zoals de populaire restaurants Oker, Vascobelo, Walter Benedict en de wijnbar Bouzy. Tevens zijn aan de Denneweg o.a. Paul Warmer, Aveda, wijnkoperij de Gouden Ton en Betjeman & Barton gehuisvest.

Verhuurbaar oppervlak:

het verhuurbaar vloeroppervlak omvat 78,00 m² VVO verdeeld over begane grond:

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. Er is een NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

3,9 meter.


Kelder:

de aanwezige kelderruimte (11,40 m2) behoort niet tot het gehuurde. Huurder mag gedurende de duur van huurovereenkomst deze kelder voor eigen rekening en risico ‘om niet’ gebruiken.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Denneweg, Frederikstraat, Hooikade) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. De parkeergarages Museumkwartier (Den Haag) en Q-Park Malieveld liggen op loopafstand.


Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Binnenhof e.o. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 1” (artikel 5), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. detailhandel;
b. dienstverlening / kantoor (onder voorwaarden);
c. lichte horeca (onder voorwaarden).

Voor inzage in het volledige bestemmingsplan verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

Vergunningen:

huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het tijdig verkrijgen van alle (eventuele) van overheidswege benodigde vergunningen en ontheffingen die benodigd zijn voor het gebruik van het gehuurde in overeenstemming met de in de
huurovereenkomst overeengekomen bestemming. De weigering of intrekking van een vergunning of ontheffing levert geen gebrek op aan het gehuurde en vormt ook geen grond voor ontbinding of vernietiging van een (te sluiten) huurovereenkomst.

Energieprestatiecertificaat:

energielabel A (geldig tot 24 augustus 2027).

Opleveringsniveau:

het gehele object wordt casco verhuurd, doch is voorzien van:

- toilet en pantry;
- eigen nutsvoorzieningen;
- basis elektrische installatie;
- houten vloerafwerking;
- gestuukte plafonds met sierlijsten;
- huidige authentieke pui;
- cv-gasinstallatie met radiatoren.

Door de casco verhuur, is het onderhoud en vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties voor rekening van huurder. Deze voorzieningen en installaties blijven bij het einde van de huurovereenkomst achter in het gehuurde

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.495, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een met B.T.W. belaste huur en verhuur (zie bijlage).

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijkwaardig aan de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

in overleg met de huidige huurder, doch spoedig na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend kredietinformatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.495 p.m.
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2514 CE Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1910
Totaaloppervlakte
78m²
Verdiepingen
1
Front breedte
390

Locatie

[ { "address": "Denneweg 75", "zipCode": "2514 CE", "city": "Den Haag", "lat": 52.0862507, "lng": 4.3117598 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?