Johannes Bildersstraat 87, Den Haag

Vraagprijs   € 2.495 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft een prachtige winkelruimte gelegen aan het Van Houytemaplein (Johannes Bildersstraat) met een hoge attentiewaarde.

Locatie:

de winkel is gelegen in de belangrijkste winkelstraat van het Benoordenhout, wat samen met de Weissenbruchstraat het kloppend winkelhart is van de wijk. In de directe omgeving zijn tevens verschillende grote kantoorgebruikers gevestigd zoals Shell.

De Van Hoytemastraat is een winkelgebied waar meer dan vijftig speciaalzaken u een exclusief én compleet assortiment aanbieden van hoogwaardige (internationale) kwaliteitsproducten en -diensten. Er zijn veel speciaalzaken met name in de vers sector; waaronder Slagerij Rob van der Zalm, Vis Fish Poisson, Patisserie Jarreau, Verhoog Bakkerij en verschillende horecagelegenheden , zoals Paluco en Le Quartier.

Tevens is het aanbod in non-food zeer divers met een juwelier, opticien, boekenwinkel, parfumerie en meerdere winkels in het mode- en kledingsegment.


Bereikbaarheid:

de bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen in de directe omgeving van de doorgaande weg 'Benoordenhoutseweg' en 'Wassenaarseweg'.

De op- en afrit van de rijkswegen A12 bevindt zich op steenworp afstand. Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is op loopafstand gelegen, alsmede via buslijn 18, 19, 385 of 386 in korte tijd te bereiken.

Verhuurbaar oppervlak (VVO):

verhuurbaar vloeroppervlak omvat totaal 70,00 m², in zijn totaal gelegen op de begane grond.
De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

4,60 m1

Tuin:

ca. 30 m2 (geen achteruitgang)

Energieprestatiecertificaat :

energielabel A (geldig tot 26 januari 2033).

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Benoordenhout. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 2” (artikel 5), waarbij onder meer de navolgende bestemmingen worden genoemd:
a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. horeca categorie I (onder voorwaarden);

Voor inzage in het gehele bestemmingsplan verwijzen wij naar: ruimtelijkeplannen.nl.

Vergunningen:

huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het tijdig verkrijgen van alle (eventuele) van overheidswege benodigde vergunningen en ontheffingen die benodigd zijn voor het gebruik van het gehuurde in overeenstemming met de in de
huurovereenkomst overeengekomen bestemming. De weigering of intrekking van een vergunning of ontheffing levert geen gebrek op aan het gehuurde en vormt ook geen grond voor ontbinding of vernietiging van een (te sluiten) huurovereenkomst.

Parkeergelegenheid:

het object beschikt niet over eigen parkeergelegenheid. Aan de openbare weg zijn in voldoende mate betaalde
parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte zal casco worden verhuurd, doch is voorzien van:

- entree;
- openslaande deuren naar achtertuin;
- separatie middels houten suite deuren;
- pantryblok met elektrische boiler;
- toilet;
- CV gasinstallatie met radiatoren;
- Meterkast met eigen nutsvoorzieningen.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.495, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren gezamenlijk voor belaste huur en verhuur (zie bijlage).

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van de aanwezige nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid van de huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum: in overleg.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.495 p.m.
Wijk
Benoordenhout
Locatie
winkelcentrum
Postcode
2596 EG Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1929
Totaaloppervlakte
70m²
Verdiepingen
1
Front breedte
460

Locatie

[ { "address": "Johannes Bildersstraat 87", "zipCode": "2596 EG", "city": "Den Haag", "lat": 52.0921334, "lng": 4.3247699 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?