Juffrouw Idastraat 20 1e, Den Haag

Vraagprijs   € 1.295 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier de eerste verdieping van een authentiek kantoorgebouw (beschermd stadsgezicht) dat bij uitstek geschikt is voor bedrijven in de grafische sector, architecten e.d. Ook is deze ruimte goed te gebruiken voor kantoor-doeleinden waarbij het open karakter van de ruimte kan aansluiten op de doelstelling van de kantoorgebruiker. Hiernaast is het denkbaar dat de ruimte kan worden aangewend voor culturele activiteiten of bijvoorbeeld een yogastudio, mensendiecktherapie etc. Qua geluidsoverlast dient huurder rekening te houden met de overige huurders in het gebouw. 

Stand en ligging:

het gebouw is gelegen midden in het Hofkwartier, het historische centrum van Den Haag, direct om de hoek bij Koffie & IJssalon Florencia, de Q-Park Torengarage, de winkellocatie Prinsestraat, zijnde één van de toegangswegen tot het A-1 winkelgebied van Den Haag en nabij de centrum parkeerroute. Op loopafstand is de opstapplaats van tramlijn 16. 

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak omvat circa 102 m² op de eerste verdieping en een kleine opslagruimte (circa 6 m²) op de tussenverdieping. 

N.B. Genoemd metrage is handmatig ingemeten en derhalve indicatief. Het advies aan potentiële kandidaten de ruimte voor het aangaan van een huurovereenkomst zelf na te meten.

Gebruik:

de verdieping mag worden gebruikt conform artikel 7:230 a BW als kantoor-/praktijk-/atelierruimte. Het kan zijn dat een specifiek gebruik de toestemming van de gemeente Den Haag behoeft. Derhalve adviseren wij in deze gevallen het voorgenomen gebruik bij de daartoe bevoegde instanties te toetsen.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. De in de nabijheid gelegen Q-Park City Parking aan de Laan en de Q-Park Torengarage zijn de gehele dag geopend. 

Opleveringsniveau:

de ruimte zal worden opgeleverd in de staat, waarin het zich thans bevindt, doch inclusief:

- cv gasinstallatie met heater;

- toilet en douche;

- tegelvloer;

- alarminstallatie;

- TL-verlichtingsarmaturen met verhoogde kabelgoten; 

- gestuukte wanden en plafonds;

- eigen gas- en elektrameter;

- gedeelde wateraansluiting. 

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven. 

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.295, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur. 

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en rechtstreekse betaling van gas- en elektra. Waterverbruik is in de huurprijs begrepen (ad € 25, -- per maand incl. B.T.W.).

In principe vindt er geen jaarlijkse verrekening plaats tussen partijen, tenzij blijkt dat er sprake is van een aantoonbaar excessief waterverbruik. 

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief een vergoeding gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W.. Over deze waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B.: afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

1 januari 2020, doch in overleg met huidige gebruiker/huurder is een eerdere oplevering bespreekbaar. 

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.295 p.m. Verhuurd
Wijk
Hofkwartier
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2513 BG Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1928
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
102m²
Vloeroppervlakte
102m²
Verdiepingen
3
Oplevering
per direct

Locatie

[ { "address": "Juffrouw Idastraat 20", "zipCode": "2513 BG", "city": "Den Haag", "lat": 52.0787476, "lng": 4.3049602999999 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?