Laan van Meerdervoort 7 B, Den Haag

Vraagprijs   € 2.250 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kleinschalige recent volledig intern en extern gerenoveerde winkel-/kantoor-/praktijkruimte. Voorheen was deze ruimte decennialang in gebruik als de fotostudio van de bekende fotograaf ‘Max Koot’. De ruimte is volledig zelfstandig met een eigen voordeur.

Locatie:

het object is gelegen aan Laan van Meerdervoort 7b direct op de hoek met de Anna Paulownastraat met in het verlengde het Carnegieplein (Vredespaleis).

Aan dit deel van de Laan van Meerdervoort treft men voornamelijk dienstverlenende bedrijven aan met incidentele horeca en detailhandelsvestigingen. Door de hoekligging en het drukke kruispunt heeft het object een hoge attentiewaarde.

Verhuurbaar oppervlak:

het verhuurbaar vloeroppervlak omvat 80,50 m² (VVO) op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 meetstaat aanwezig.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Zeeheldenkwartier. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 3” (artikel 6), met functieaanduiding ‘gemengd’, waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. dienstverlening;
b. bedrijven in de categorie A en B;
c. maatschappelijke doeleinden;
d. kantoren;
e. detailhandel (in verband met functieaanduiding).

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Energieprestatiecertificaat:

energielabel B (geldig tot 19 januari 2034).

Bereikbaarheid:

door de centrale ligging is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Per eigen vervoer is het object vanaf het Rijkswegennet (A4, A12, A13) via Zuid-Hollandlaan, Raamweg en Laan Copes van Cattenburch in enkele minuten te bereiken. Op loopafstand (aan het Carnegieplein) stoppen tramlijn 1 + buslijnen 24 en 28, die een directe aansluiting hebben op het Centraal Station.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt niet over eigen parkeerplaatsen, doch aan de openbare weg is in redelijke mate betaalde parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt is casco - verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn eenmalig in het gehuurde aangebracht:

- eigen gas-, elektra- en watermeter;
- basis elektrische installatie;
- Cv-gasinstallatie met design radiatoren;
- toilet;
- pantry;
- houten vloerafwerking afgewisseld met tegels;
- authentieke gemetselde wanden;
- wand- en plafondarmaturen met ledverlichting.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs :

€ 2.250, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

nutsvoorzieningen:

huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van elektra en water.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW of 230a BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.250 p.m. Verhuurd
Wijk
Zeeheldenkwartier
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2517 AB Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1900
Totaaloppervlakte
80m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "Laan van Meerdervoort 7", "zipCode": "2517 AB", "city": "Den Haag", "lat": 52.08604, "lng": 4.2982805 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Plattegronden

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?